Nooit geweten dat je goudsbloemen kan eten - Wetenswaardigheden over bloemen en planten uit je directe omgeving

Detail bookcover

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:14215
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Succesboeken.nl

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Boeken, Gezondheid, Voeding, Bewustzijn, Aarde en milieu, Zelfvoorziend leven, Biologisch, Vegetarisch, Veganisme

(Anneke Bleeker) Anneke Bleeker heeft als doel om door middel van haar boeken, lezingen en wandelingen zoveel mogelijk mensen te inspireren, en open te staan voor al die gewassen en kruiden die letterlijk ‘in het wild’, in een goede omgeving om ons heen groeien.

Als men hier voor openstaat, zullen velen ontdekken hoe wij onze dagelijkse maaltijden gezonder kunnen maken en gezelliger kunnen presenteren. Zo ontstaat er ook een enthousiasme om hiermee in de eigen keuken aan de slag te gaan.

Dan zullen onze maaltijden ons voeden in plaats van vullen. Je bent tenslotte wat je eet! De tank van je auto vul je toch ook niet met limonade maar met de juiste brandstof? Zo zouden wij ons lichaam ook moeten behandelen!

Bookcover
Overige boekinformatie

80 pagina's
ISBN: 9789079872572
Uitvoering: Softcover
Prijs: € 9,95
Om te bestellen klik hier

 

 


Anneke heeft veel lezingen gegeven over voeding en gezondheid en heeft de basis gelegd voor de nationale Gezond Verstand Avonden (www.gezondverstandavonden.nl). In dit kader verzorgt zij lezingen over eetbare wilde bloemen en planten om aan zo veel mogelijk mensen de boodschap mee te geven dat het qua voeding 'vroeger nog niet zo slecht was'.

Zij is zich de laatste jaren gaan specialiseren op het gebied van eetbare bloemen en planten, die in het wild in de vrije natuur om ons heen groeien. Een gevleugelde uitspraak van haar is: "De mens heeft de groentewinkel verzonnen. Wij zijn uit het oog verloren wat er direct om ons heen eetbaar is."

Zo schreef zij ook de boeken:
Nooit geweten dat je viooltjes kunt eten
Help, er zit een pastinaak in mijn soep
Nooit geweten dat je dit ook kunt eten


Bron: Succesboeken.nl

 


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Je zorgen maken is als bidden voor wat je niet wilt.

Isaac ShapiroBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.