Het Groene Wonder

Het Groene Wonder

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:16981
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Uitgeverij Akasha

Gekoppelde categorieen
Voeding, Boeken, Gezondheid, Media en agenda, Vegetarisch, Veganisme, Raw food

Het sap van jonge gerstebladeren heeft een hoge voedingswaarde en is een perfect voedingsmiddel met een volledig complex vitale stoffen. Snel klaargemaakt is het een optimale aanvulling op onze dagelijkse voeding en een krachtig geneesmiddel.

Door het lichaam te voorzien van de vitale stoffen die in onze moderne voeding meestal ontbreken, voorkomt het sap van jonge gerstebladeren ziekten die worden veroorzaakt door tekorten in onze voeding. De zelfgenezende krachten van het lichaam worden versterkt, de capaciteit om met spanningen om te gaan wordt vergroot en het natuurlijke afweermechanisme van het lichaam wordt ondersteund.

Expert Barbara Simonsohn onthult in dit boek de geheimen van dit effectieve groene wonder, van de ervaringen van de pioniers met dit sap tot en met een reeks recepten.

Eindelijk is er een oergezond ‘fast food’ – zoals het sap van jonge gerstebladeren wordt genoemd door dr. Yoshihide Hagiwara, de Japanse autoriteit op dit gebied.

Groen Gerst Extract is onder de productnaam Green Magma verkrijgbaar bij drogisterij, reformzaak, natuurwinkel en apotheek.

 Het Groene Wonder

ISBN 978 90 73798 76 2

Uitgeverij Akasha


Geplaatst door Uitgeverij Akasha

Uitgeverij Akasha

Akasha is een spirituele uitgeverij die midden in de maatschappij staat. We zijn vriendelijk, open, bewust en persoonlijk. De uitgeverij is gevestigd in het mooie Drenthe. Geïnspireerd door rust en ruimte wordt er hard gewerkt aan nieuwe boeken...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Uitgeverij AkashaLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Dromers zonder ruggengraat verbergen zich in kerken.

Keane, Britse popgroep in Perfect SymmetryBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.