Recept | Vegan Autumn Rainbow Salad

tivallburgersalade

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:6476
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:De Groene Meisjes

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, Voeding, Veganisme, Recepten

(De Groene Meisjes) – Dit recept hebben we gemaakt in samenwerking met Tivall – De afgelopen periode was voor ons zo hectisch (met ons eerste boek dat uitkwam,) dat we niet al te gezond hebben gegeten. Het kwam er niet van. Ken je dat punt waarop je opeens denkt: ik heb groenten nodig? En veel groenten ook?

Dat punt bereikten wij afgelopen weekend, toen Aline bij ons was om een promovideo op te nemen voor ons boek. We besloten een goedgevulde salade met heel veel herfstgroenten, boekweit en linzenburgers te maken, zodat we een gezonde lunch hadden waarop we de hele dag vooruit konden. Aline schoot een prachtige receptvideo en we zijn ontzettend blij met het eindresultaat.

Terwijl we dit deden dachten we: dit moeten we vaker doen. Het was ook alweer veel te lang geleden dat we een video hadden gemaakt. Dus vandaag, om het goed te maken: een mooie kookfilm van Aline’s hand. Het recept voor deze heerlijke vegan autumn rainbow salad vind je in de video. Veel kijkplezier!

Bron: De Groene Meisjes


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Het belangrijkste gedeelte van leren wat je in het leven moet doen, is afleren wat niet waar is.

Antisthenes, Grieks filosoofBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.