Ecologisch tuinieren voor beginners

Detail bookcover

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights


(Succesboeken) Ecologische tuiniers werken graag samen met de natuur. Die heeft immers sterke troeven om voor lekkere en mooie groenten te zorgen. En moeilijk hoeft het niet te zijn, ecologisch tuinieren. Wie zich er nog nooit aan waagde, krijgt er met deze uitgave wel zin in.

Advertorial

Recensie:
Beknopte handleiding voor het kweken van groenten zonder het 
natuurlijk evenwicht onnodig te verstoren. Er wordt uitgelegd hoe men kan starten met een ecologische groentetuin, wat men voor de bodem kan doen, hoe men composteert en voor vruchtwisseling zorgt, en hoe men omgaat met gewenste en ongewenste dieren.

Daarna wordt voor telkens twee maanden van het jaar aangegeven wat er op dat moment in de tuin gedaan kan worden. Er zijn adviezen over de beste groenterassen. Ook is er aandacht voor inkuilen en zorg voor het gereedschap. Achter in het boek staat een uitgebreide werkkalender met gegevens per groente. Ook is er info over leveranciers, literatuur en verenigingen in Nederland en Belgie. Met prachtige kleurenfoto's, enkele tekeningen en tabellen. Een prima boekje met duidelijke informatie voor wie milieuvriendelijk een moestuin wil onderhouden en gezonde en smakelijke groenten wil oogsten. (Virgi Smits-Beuken)

Overige productinformatie:
71 pagina's 
ISBN: 9789081612883 
Uitvoering: Softcover 
Uitgever: Jan van Arkel
Auteurs: Geert Gommers en Greet Tijskens 
Prijs: € 9,95
Klik hier om te bestellen

De redactie van Earth Matters maakt wekelijks een keuze uit pas uitgekomen boeken die voor haar lezers interessant kunnen zijn. Als u bij Succesboeken een boek bestelt, ontvangt Earth Matters een gedeelte van de verkoopprijs. Hiermee ondersteunt u Earth Matters en haar visie. Onze dank daarvoor! 

Bron: Succesboeken.nl, Janvanarkel.nl


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Erger dan met onwetendheid spreken, is zwijgen over de waarheid.

Mohammed A.J. AliBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.