De verloren tweelinghelft – Alleengeboren tweelingen vertellen

De verloren tweelinghelft

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:13227
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Uitgeverij Akasha

Gekoppelde categorieen
Boeken, Bewustzijn, Afscheid nemen, Therapieën

(Akasha) Wat gebeurt er met je als je samen in de buik van je moeder zit en je tweelinghelft overlijdt? Een op de tien zwangerschappen begint met een tweeling. Als een van de foetussen sterft, is dat voor de overlevende tweelinghelft een geweldige schok, waarvan hij of zij zich later niet meer bewust is. Er blijft een leegte in de ziel achter. De gevolgen van dit vroege verlies kunnen eenzaamheid, onverklaarbare schuldgevoelens en een onvervulbaar verlangen naar eenheid zijn. 

In verhalen, brieven en gedichten hebben alleengeboren tweelingen hun ervaringen weergegeven. Ze vertellen over hun verlangens, zoektocht en wegen van genezing. Het is ontroerend om te zien hoe ingrijpend het verlies van een tweelinghelft zo vroeg in de zwangerschap kan zijn en hoe begrip voor de eigen gevoelens en die van naasten kan ontstaan.

Iedereen die met dit thema verbonden is, uit persoonlijke, psychologische en ook uit medische interesse, zal door dit boek geraakt worden.

Psycholoog Alfred R. Austermann en sociaalpedagoog Bettina Austermann begeleiden in hun centrum in Berlijn al vele jaren volwassenen en kinderen. Zij zijn ook de auteurs van 'Het drama in de moederschoot', waarin zij met goedonderbouwde feiten en aandoenlijke voorbeelden laten zien welke gevolgen dit vroege verlies kan hebben en hoe de ziel geheeld kan worden.

De verloren tweelinghelft

Alleengeboren tweelingen vertellen

Alfred R. Austermann en Bettina Austermann

256 pagina’s

€ 19,90

ISBN 978 94 6015 095 1


Geplaatst door Uitgeverij Akasha

Uitgeverij Akasha

Akasha is een spirituele uitgeverij die midden in de maatschappij staat. We zijn vriendelijk, open, bewust en persoonlijk. De uitgeverij is gevestigd in het mooie Drenthe. Geïnspireerd door rust en ruimte wordt er hard gewerkt aan nieuwe boeken...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Uitgeverij Akasha



Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen





Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Ondanks alles geloof ik in de innerlijke goedheid van de mens.

Anne Frank











Bij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.