De wereld (her)ontdekt Nikola Tesla’s Violet Ray

Meditech Europe

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:7464
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Meditach Europe

Gekoppelde categorieen
Earth Company, Gezondheid

(Meditech Europe) Onderzoek van de Universiteit van Michigan, onder leiding van Natural Science professor Raoul Kopelman toonde in 2007 al aan dat de potentiële energie in cellen gigantisch is. De spanningen kwamen overeen met 15 miljoen Watt per meter wat gelijk is aan de kracht van bliksem. Deze ontdekking licht het tipje van de sluier op van de functie en het belang van elektrische energie in het menselijk lichaam en maakt de weg vrij om terug in de tijd te gaan en de waarde te (her)ontdekken van de elektrotechnische gezondheidsuitvinding van Nikola Tesla: de Violet Ray.

In November 1898 publiceerde Nikola Tesla de plannen voor de eerste Hoogfrequent Oscillator voor Elektrotherapie. Een apparaat dat enorm hoge elektrische ontladingen geleidde door een elektrode gevuld met argon gas. Op de werking hiervan komen we later terug. Deze uitvinding van Nikola Tesla is door velen onderzocht. Zo ook door de Franse medisch professor Jacques-Arsène D’Arsonval. D’Arsonval deed als arts jarenlang onderzoek naar het effect van hoogfrequente elektrotherapie op het menselijk lichaam en behaalde daarmee verbazingwekkende resultaten. Om het werk van D’arsonval voor het grote publiek beschikbaar te maken werd in 1928 het bedrijf Holo Electron opgericht. Holo Electron werd door de jaren heen zeer bekend en gewaardeerd en Meditech Europe brengt de prachtige producten van dit doorgewinterde bedrijf nu naar Nederland en de rest van de wereld.


De rol van elektriciteit in het menselijk lichaam
Het menselijk lichaam is een elektrisch systeem. Alle informatie die door het lichaam reist is uiteindelijk elektrisch van aard en zou zonder de stroom van electronen niet plaats kunnen vinden. Professor Raoul Kopelman, verbonden aan de Universiteit van Michigan in de Verenigde Staten publiceerde in 2007 een onderzoek waarin hij en zijn team hadden aangetoond dat in de cellen elektrische velden aanwezig zijn met dezelfde potentiële kracht als die van bliksem.1 Daarbij gaat het over elektrische velden met een kracht van tot wel 15 miljoen volt per meter. Dit is een enorme hoeveelheid en toont aan dat het lichaam een bijzondere verhouding heeft tot elektrische energie. Nikola Tesla vertelde al dat de cellen van het menselijke lichaam in staat zijn om elektrische ladingen op te slaan en deze te gebruiken en dat deze elektrische velden een enorme kracht hadden. Het is zelfs zo dat de hedendaagse wetenschap het er over eens is dat celpolarisatie, het mechanisme waarmee cellen elektrische energie opwekken en gebruiken, enorm belangrijk is voor de gezondheid. Zo belangrijk zelfs dat er duidelijke aanwijzingen zijn dat een te lage polarisatie in verband gebracht kan word met het ontstaan van kanker.2 De polarisatie van een cel geeft aan in hoeverre de cellen in staat zijn om energie op te wekken door middel van pompfuncties. Wanneer deze functies, om welke reden dan ook, niet meer goed werken ontstaat er een tekort aan energie in het lichaam waardoor er een negatieve spiraal ontstaat.

De werking van hoogfrequent elektrotherapie in het lichaam
Hoogfrequente elektrotherapie is gebaseerd op het effect van bijzonder hoge voltages met een zeer laag amperage. De in de Tesla spoel opgewekte ontladingen worden door een glaselektrode gevoerd waar ze, wanneer deze in contact wordt gebracht met het lichaam, plasmaontladingen geven. Dit heeft als effect dat er bijzonder veel elektrische energie door de cellen van het lichaam wordt gevoerd met enkel positieve effecten. De energie geeft de cellen, als het ware, een celmassage en stimuleert de eerder omschreven pompfuncties van de cellen. Dit komt, onder andere, doordat de hoogfrequente energie de poriën van de celmembranen opent en celcommunicatie makkelijker maakt. Ook het lymfatische systeem heeft enorm veel baat bij de pulserende werking van deze techniek. Alles bij elkaar stimuleert hoogfrequente elektrotherapie de doorstroming van vloeistoffen, afvalstoffen en voedingsstoffen en heeft daarmee een herstellende en verjongende werking op alle delen van het lichaam waar het wordt toegepast.
 


De hedendaagse main stream toepassingen van hoogfrequent elektrotherapie
Tegenwoordig wordt hoogfrequent elektrotherapie in de main stream gezondheidszorg met name ingezet voor schoonheidsbehandelingen. De verjongende en herstellende werking van de ontladingen wordt onder meer toegepast in behandelingen van aandoeningen als acne, psoriasis, brandwonden en littekens, maar ook bij ouderdomsverschijnselen zoals rimpels en wallen.
Ook in de fysiotherapie worden vormen van hoogfrequente elektrotherapie gebruikt om gewrichtsproblemen, sportblessures en operatiewonden sneller en beter te doen herstellen. Dit laat zien hoe breed inzetbaar en effectief deze therapie is.

De minder bekende effecten van de Violet Ray
Een deel van het effect van behandelingen met de Violet Ray kan worden toegedicht aan de ozon die wordt gecreëerd door de ontladingen. Ozon staat bekend om zijn sterk antiseptische werking en helpt daarmee de huid, zowel oppervlakkig als op diepere lagen, te reinigen en herstellen. Volgens Nikola Tesla had het gebruik van het argon gas in de elektrodes en de violette kleur die daar van uitging een zuiverende en helende werking. De stroomopladingen zetten de “deur” naar de cellen open voor de trillingsfrequentie van het violette licht om binnen te gaan en hun werk te doen.

Baden in Nikola Tesla’s “plasmastorm”
De hoogfrequente en hoogenergetische ontladingen die van een Teslaspoel uitgaan hebben ook een werking in de directe omgeving zonder dat deze door een glaselektrode worden gevoerd. De ruimte om een actieve Teslaspoel heen wordt eveneens met een hoogenergetisch spanningsveld geladen en heeft dezelfde verkwikkende werking op de cellen van het lichaam. Je baadt hiermee in wezen in een bad van hoogfrequente en hoogenergetische plasmaenergie. Dit klinkt wellicht heel bijzonder, maar het is te vergelijken met het weldadige gevoel van een wandeling in de frisse, geïoniseerde buitenlucht na een bliksemstorm.


Voor wie is de Violet Ray een mogelijke uitkomst?

Door wat u hierboven gelezen hebt zult u begrijpen dat de toepasbaarheid van deze decennia oude techniek praktisch eindeloos is. Iedereen waarbij het immuunsysteem ondersteuning kan gebruiken heeft veel baat bij de stimulerende werking van het lymfatische systeem en bij de verkwikkende werking op de doorbloeding en de verbeterde transport van zuurstof, voedingstoffen en de afvoer van gifstoffen. Maar in het bijzonder van de toevoeging van de broodnodige energie waar uiteindelijk onze gehele gezondheid op steunt.

Nikola Tesla’s Violet Ray binnen handbereik
Meditech Europe biedt met gepaste trots de Violet Ray in verschillende uitvoeringen aan. Met het volle vertrouwen van de hoge kwaliteit van deze met liefde en zorg, deels handgemaakte, gezondheidsapparaten. Tevens bieden zij ondersteuning en waar nodig reparaties in huis aan op alle apparaten. Mocht u na de aanschaf van de Violet Ray om wat voor reden dan ook niet tevreden of overtuigd zijn kunt u hem altijd binnen 30 dagen terugsturen en krijgt u uw aankoopbedrag terug.*

Nieuwsgierig geworden naar de Violet Ray hoogfrequente elektrotherapie apparaten? Kijk dan gerust op deze webpagina op neem contact op met Meditech Europe via het contactformulier.

Bronnen
1. Engelstalig artikel over de metingen van het transmembraan potentiaal
2. Engelstalig artikel van Dr. Sircus over het verband tussen celpolarisatie en kanker

* De voorwaarden voor retourzendingen vindt u op deze webpagina.

 
Bron: Meditech Europe


Geplaatst door Advertenties

Advertenties

Waarom adverteren op Earth Matters?
Bij Earth Matters adverteren is: “adverteren vóór de doelgroep dóór de doelgroep”. Uw klanten en onze bezoekers zijn namelijk één en dezelfde...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van AdvertentiesLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Ik heb geleerd dat moed niet de afwezigheid van angst is, maar het overwinnen ervan. Een dapper man is niet hij die geen angst voelt, maar die zijn angst weet te overwinnen.

Nelson Mandela, ex-president van Zuid-AfrikaBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.