Gezonder en meer ontspannen leven met een watervitaliser + kortingactie

Heerlijk Water

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:3661
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Heerlijk Water

Gekoppelde categorieen
Earth Company, Water

(Heerlijk Water) Water en de mens. Water. We kunnen geen dag zonder. Ons lichaam bestaat voor meer dan de helft uit water, en wat we elke dag kwijtraken (via urine, zweet, onze adem) moeten we ook weer aanvullen. Water is een wezenlijk onderdeel van het lichaam en speelt een belangrijke rol bij alle lichamelijke processen zoals transport, warmtehuishouding, uitscheiding, etc. Water. Zo vanzelfsprekend in dit land. Dat komt toch gewoon uit de kraan? 

Advertorial

Maar als u uw lichaam het beste gunt, blijkt dat leidingwater toch niet zo optimaal van kwaliteit. Het water dat wij uit de kraan drinken is onder hoge druk opgepompt, doorgepompt, door rechte leidingen en haakse bochten, langs tal van (elektro) magnetische velden en belicht, kortom, het heeft allerlei niet-natuurlijke invloeden ondergaan. Daardoor gaat de natuurlijke structuur stuk.

Het bevat onder andere allerlei resten van bestrijdingsmiddelen en andermans medicijnen die de waterzuivering er niet helemaal uit kan halen. Zelfs informatie over wel weggehaalde verontreinigingen zit nog steeds opgeslagen in de structuur van de verbindingen tussen de watermoleculen en belast dus in uw lichaam.

Bronwater (soms zelfs in plastic flesjes waarvan sommige ongezonde bestanddelen weer oplossen in dat water) is geen alternatief voor kraanwater. Het is vele malen duurder, en het vervoer over honderden kilometers is ook slecht vanuit milieuoogpunt.

De watervitaliser
De Leliveld vitaliser, geplaatst in uw waterleiding, geeft het water zijn natuurlijke structuur en vitaliteit weer terug. De structuur van gevitaliseerd water vertoont als het ware weer natuurlijke structuren. Deze structuren vind je terug in de gehele natuur, bijvoorbeeld in de nerven van bladeren of ijsbloemen.

 

Boudewijn Leliveld, ontwikkelaar van de watervitaliser, ontdekte hoe hij frequenties van tal van elementen zoals: geneeskrachtige planten, zilver, goud en informatie van schelpenkalk kon overbrengen op de intermoleculaire ruimte van een roestvrij staal.

Zo ontstond de vitaliser welke fungeert als de drager van een energetisch veld met trillingfrequenties dat door middel van implosie worden overgebracht. Implosie wil zeggen dat een lagere energetische kracht zich aan een hogere energetische kracht aanpast. In de vitaliser is een energetische kern aanwezig die de structuur van watermoleculen reorganiseert waardoor belastende frequenties van stoffen waarmee het water in aanraking is geweest worden getransformeerd.

De vitaliser zorgt ervoor dat de mineralen in het water goed worden verdeeld en beter benut. Het water wordt weer negatief geladen in kleine zeshoekige structuren. Daardoor kan het water makkelijk door de celmembranen heen.

Het krijgt weer levenskracht, harmonie en zachtheid. Water vitaliseren is daardoor de basis van gezond drinkwater.

Hoe het lichaam op water reageert, hangt primair af van de vitaliteit van het water. De vitaliser geeft het water (uitgaande van normaal gezuiverd Nederlands drinkwater) onder alle omstandigheden een belangrijke basis.

Door het water ook te filteren verdwijnen ook nagenoeg alle fysieke verontreinigingen en smaakt het weer helemaal zuiver en puur zonder bijsmaak.

Door het drinken van het gevitaliseerde water stel je jezelf in staat om een diepere verbinding te voelen met je lichaam waardoor je meer uit je hoofd gaat en rustiger wordt. Veel mensen krijgen de neiging om spontaan meer water te drinken.

De energie van de watervitaliser geeft het huis en de leefomgeving krachtige aarding en harmonie. Onze ervaring is dat veel mensen daardoor beter ontspannen en zich lekkerder voelen in huis.

U krijgt bij aanvraag van een offerte voor 5 mei 10% korting bij aanschaf van een watervitaliser (ook in combinatie met een waterfilter) voor het hele huis.

U krijgt t/m 5 mei 5% korting op alle andere producten (ook op alle producten waar al combinatiekorting op zit) met kortingcode: WATER5

Wilt u 10% korting op een enkel product?
Neem dan contact  met ons op voor een speciale kortingscode.

Korting is niet van toepassing op de waterontkalkers en installaties.Recente ervaringen:


In november 2017 is hier een Aqua Goccia leliveld waterleidingvitalisator in huis geplaatst door een informatieve fijne installateur. Met het echt heerlijke water ben ik dan al bekend door de aanschaf van o.a. De kraan en douche vitalisator.

Nu stroomt het water dus al maanden door alle buizen en kranen en het effect is voelbaar. Het is rustiger, harmonischer geworden. De sfeer is lichter, alsof er een glans over alles gekomen is. Het ruikt frisser in badkamer en toilet. En ik kijk er naar uit om de groenten in de tuin met dit water te begieten.
Door ervaring ben ik het met de genoemde voordelen op de website eens.

Mijn dank is groot.

Margot - 3-4-2018

*

Aqua Oriënte leidingvitaliser + hele huis waterfilter:
Het installeren was even puzzelen, maar het is goed gelukt!

Het water is zacht, helder en vitaal, echt HEERLIJK WATER!

Ook in huis lijkt de sfeer te veranderen. Kan het niet goed benoemen, maar het voelt fijn.

Je begrijpt, we zijn er ontzettend blij mee.

Winfried & Carin - 20-02-2018

*

De watervitaliser Aqua Mondiale is in mijn praktijk geïnstalleerd. Het was niet alleen een technisch gebeuren. Ik was blij met de professionele en spirituele service van de installateur. Direct na installatie voelde ik de energie in mijn lichaam duidelijker stromen en was ik ontroerd; het voelde als thuiskomen bij mezelf. Bezoekers van mijn praktijk bevestigen een sterk gevoel van landen, geaard zijn, in rustig vaarwater verkeren, uit je hoofd gaan, zorgeloosheid.

Enkele uitspraken van deelnemers van Vitaliteitsweken (vijfdaagse retraite):
- Ik voel me als een Michelinmannetje die leegloopt.
- Het is stiller in mijn hoofd.
- Sinds ik bij jou ben kan ik mij beter met mezelf verbinden.
Deze vitaliser met hoge energietrillingen laat mijn cliënten nog sneller door processen gaan en daar pluk ik ook de vruchten van.

Mariska Jak
Lifecoach, Polyenergetisch therapeut, Trainer, Medium
Poort naar Geluk - 13-12-2017

 

Uitgebreide informatie over water vitaliseren en onze producten

 

Bron: Heerlijk Water


Geplaatst door Advertenties

Advertenties

Waarom adverteren op Earth Matters?
Bij Earth Matters adverteren is: “adverteren vóór de doelgroep dóór de doelgroep”. Uw klanten en onze bezoekers zijn namelijk één en dezelfde...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van AdvertentiesLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Een groot mens heeft twee harten. Het ene bloedt en het andere verdraagt.

Khalil GibranBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.