Boeken voor Lichaam en Geest

Meditech Europe

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:4117
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Meditach Europe

Gekoppelde categorieen
Earth Company, Gezondheid, Boeken

(Meditech Europe) Verrijk de geest en vergroot het bewustzijn. De meest ingrijpende veranderingen vinden plaats in het leven van mensen die nieuwe inzichten verwerven en deze toepassen in hun leven. Daarmee kan één enkel boek het verschil maken tussen gezondheid en ziekte of tussen welzijn en onmacht. Daarom is Meditech Europe altijd op zoek naar nieuwe geest-verrijkende en bewustzijn-vergrotende boeken waarmee zij hun lezers de mogelijkheid bieden toekomsten te scheppen die de lezer niet voor mogelijk had gehouden.

 AdvertorialSuper Verslavend | Hoe verslavend zijn de nieuwe media?

In Superverslavend laat Adam Alter zien hoe softwareontwikkelaars schrikbarend goed zijn geworden in het creëren van online ervaringen waar we geen genoeg van krijgen. Ze maken hierbij gebruik van zes geheime en zeer verslavende ‘ingrediënten’ die ze – als een soort virtuele suiker – toevoegen aan hun producten zodat we ze uren, dagen en weken achter elkaar blijven gebruiken. Alter verklaart waarom we deze ingrediënten zo onweerstaanbaar vinden en laat zien wat er in ons brein gebeurt op het moment dat we een Pokémon vangen, onze mail checken of zien dat iemand onze foto leuk vindt op Instagram. Gelukkig laat hij ook zien wat je als individu kunt doen om jezelf én je kinderen hiertegen te wapenen, voor het écht te laat is. De betekenis en de gevaarlijke consequenties van onze digitale routines beginnen we pas net te begrijpen. Superverslavend signaleert en analyseert deze belangrijke nieuwe trend in onze samenleving, die te lang onderbelicht is gebleven.

 

Gezond met zonlicht | Waarom zou het “ge-zond” heten?

Zonlicht is essentieel voor onze gezondheid. Het is zowel voedingsstof als medicijn, en iedereen kan er gebruik van maken.

Onderzoek heeft uitgewezen dat huidkanker het ‘meest’ voorkomt bij mensen die zelden in de zon zitten of die zonnebrandcrèmes gebruiken waarin kankerverwekkende chemicaliën zitten. Verder is bekend dat huidkanker het ‘minst’ voorkomt bij mensen die vaak buiten zijn, op grote hoogte of dicht bij de evenaar wonen. De huid produceert namelijk vitamine D en reageert hiermee op onze blootstelling aan de zon. De auteur laat je zien hoe je onder andere met behulp van de zon het immuunsysteem van je lichaam in topconditie kunt houden.

“De schrijver geeft een goed overzicht van de werking van de diverse vetten met globale adviezen. Het boek kan veel artsen, therapeuten, dietisten en mensen die over gezonde leefwijzen adviseren, een goede weg wijzen naar een gezond leven.”

 


Mam gaat NIET aan de chemo | Waarom niet? Lees het in dit zeer goed geschreven boek

In maart 2011 werd bij Laura Bonds moeder Gemma eierstok- en baarmoederkanker geconstateerd. Laura kwam erachter dat het enige dat schokkender is dan iemand vertellen dat je moeder kanker heeft, is onthullen dat ze chemotherapie heeft afgewezen. Maar volgens onderzoeken zouden veel oncologen dit zelf ook doen. Dus begon Laura, een journaliste, met het schrijven van een blog om haar moeders besluit om ‘nee’ te zeggen tegen de reguliere geneeskunde en ‘ja’ tegen waterstofperoxide, vitamine C-injecties en infraroodsauna’s te verklaren.

Als je alternatieve mogelijkheden wilt verkennen, of manieren wilt vinden om je reguliere zorg aan te vullen dan verschaft dit boek je het allernieuwste onderzoek van over de hele wereld. en beschrijft behandelingen waar Gemma en andere kanker overlevenden ervaringen mee hebben opgedaan. Het is een uiterst waardevolle en opwekkende gids die je kan helpen keuzen te maken op je eigen reis naar genezing.


 

Vrije Geboorte | Een pleidooi voor een natuurlijke zwangerschap en bevalling

In verwachting van haar derde kind gaat Anna Myrte Korteweg op zoek naar de meest natuurlijke en vreugdevolle manier van zwanger zijn en bevallen. Ze wil zich niet nog eens laten meeslepen door angst en onzekerheid, maar deze bijzondere periode vanuit vertrouwen ervaren. Vrije geboorte geeft een mooi overzicht van alle alternatieve manieren van bevallen.

Tijdens de zwangerschap verandert er veel in het lichaam van een vrouw. Door met de stroom mee te gaan en te vertrouwen op je innerlijke kracht en intuïtie, kan zwanger zijn een periode van persoonlijke groei worden. Daar kunnen zowel moeder als baby veel baat bij hebben. Korteweg beschrijft hoe vrouwen zicht tijdens de zwangerschap naar binnen kunt richten, bijvoorbeeld met behulp van meditatie. Door contact te maken met je lichaam kun je beperkende overtuigingen en onzekerheden uit de weg ruimen. Hoe beter je dit doet, hoe vrijer en zekerder je de bevalling kunt ingaan.

Vrije geboorte is een pleidooi voor een natuurlijke zwangerschap en bevalling en biedt een tegenwicht tegen heersende opvattingen, bijvoorbeeld dat bevallen alleen in het ziekenhuis veilig is. Korteweg biedt vrouwen de keuze voor de vrije geboorte: bevallen vanuit vertrouwen op de kracht van je lichaam.

 


Deze en nog veel meer prachtige boeken vindt u op
www.meditecheurope.nl/boeken.

Bron: Meditech Europe


Geplaatst door Advertenties

Advertenties

Waarom adverteren op Earth Matters?
Bij Earth Matters adverteren is: “adverteren vóór de doelgroep dóór de doelgroep”. Uw klanten en onze bezoekers zijn namelijk één en dezelfde...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van AdvertentiesLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Je kunt niet spelen met het dier in je zonder het dier helemaal te worden, met de leugen niet spelen zonder het recht op de waarheid te verliezen, met de wreedheid niet spelen zonder de zachtheid van je gemoed kwijt te raken. Wie zijn tuin schoon wil houden reserveert geen grond voor onkruid.

Dag HammarskjöldBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.