Een gezond én fris gebit met de Soladey ionische tandenborstel combi-actie

Meditech Europe

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:4659
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Meditech Europe

Gekoppelde categorieen
Earth Company, Gezondheid

(Meditech Europe) De Soladey tandenborstel is in de wereld van natuurlijke mondverzorging een zeer gewaardeerd begrip. De ioniserende kracht van deze tandenborstels zorgt voor een weldadige verzorging van de gehele mond en verdrijft daarmee de behoefte aan vaak toxische tandpasta’s. Omdat veel mensen de frisse smaak van de tandpasta’s waarderen, biedt Meditech Europe nu een unieke combi-actie aan met een speciaal geselecteerde, volledig biologische en verzorgende tandpasta.

Het gebit is de poort tot uw tempel
Alles wat u eet en drinkt komt, vanzelfsprekend, via uw mond uw lichaam binnen. Dit maakt de zuiverheid en gezondheid van uw gehele mond zeer belangrijk. Wanneer zich in uw mond schadelijke bacteriën en/of schimmels nestelen, gaan hun schadelijke afscheidingen met uw voeding uw lichaam binnen en vormen een grote belasting op uw algehele welzijn.

 

Waar komt onze fluoride vandaan en is het wel veilig?
Het mineraal fluoride zou volgens vele officiële instellingen en instituten nodig zijn voor een gezond gebit, maar in pure vorm is het ook een giftig industrieel afvalproduct. Fluoride komt vrij bij het produceren van aluminium en fosfaat kunstmest. Verschillende landen, zoals Amerika, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland en Brazilië, voegen fluoride aan het drinkwater toe. In Nederland is in 1973 een uitspraak geweest van de Hoge Raad die de overheid verbood om fluoride aan het drinkwater toe te voegen. Dit wilde zij, net als in de voornoemde landen, doen met als rede dat het tandbederf zou voorkomen. Onderzoek uitgevoerd door de World Health Organization (WHO) stelt dat de tanden van mensen in landen waar fluoride aan het water wordt toegevoegd tegenwoordig niet sterker, steviger of beter zijn beschermd tegen gaatjes. Er is geen verschil in het percentage van mensen met gaatjes in de verschillende landen.

Fluoride kwam weer in het nieuws toen een groot medisch tijdschrift, The Lancet, schreef dat er zes chemicaliën waren geclassificeerd als neurotoxine.1 Deze zes chemicaliën, waaronder fluoride, waren toegevoegd aan een bestaande lijst van vijf chemicaliën uit 2006. Een neurotoxische stof kan de hersenen en andere organen bij een langdurige belasting beschadigen. Neurotoxinen kunnen de impulsoverdracht blokkeren of versterken waardoor het zenuwstelsel deels kan uitvallen of overactief kan raken. Volgens onderzoek, dat opnieuw onder de aandacht kwam in de publicatie van The Lancet, zijn deze chemicaliën schadelijk voor de ontwikkeling van de hersenen van kinderen (Dr. Philippe Grandjean en Dr. Philip J. Landrigan). Een ander onderzoek, van de Harvard Univerisiteit in 2012,  dat veel aandacht kreeg en 


werd gepubliceerd in ‘Environmental Health Perspectives’ van het National Institute of Environmental Health Sciences, concludeerde dat kinderen, die in gebieden wonen waarbij meer fluoride aan het water is toegevoegd, een duidelijk lager IQ hebben dan kinderen die in gebieden wonen waar een lager percentage fluoride aan het water is toegevoegd. Onderzoek uit 2011 (Ding) stelt dat water waarbij een lager percentage aan fluoride is toegevoegd alsnog negatieve invloed heeft op de hersenen en zelfs de intelligentie van kinderen. Onderzoeker Choi zei later over het onderzoek: “Voor ons is het onbegrijpelijk dat zowel kinderen als volwassenen worden blootgesteld aan een stof die hersenbeschadigingen kan veroorzaken, onder het mom van bescherming tegen tandbederf. Heeft het terugdringen van tandbederf meer prioriteit dan hersengezondheid?” 

Ook stellen Choi en zijn team dat fluoride een stof is die door de placenta een ongeboren kind bereikt en daar al schade kan toebrengen aan de hersenen die in ontwikkeling zijn. In 1977 toonde een ander groot onderzoek in Amerika aan dat waar fluoride aan het drinkwater werd toegevoegd de sterftecijfers door kanker hoger waren en sneller stegen dan waar dit niet werd gedaan.2 Door de jaren heen is er veel discussie gaande over deze feiten maar het gezegde “Een gewaarschuwd mens telt voor twee” geldt uiteraard ook hier. Het is dus zeer wijs om ervoor te kiezen niet langer aan dit grote “experiment” deel te nemen en andere, natuurlijkere, opties te verkennen.


Poetsen met de kracht van zuurstof, water en licht
Het van origine Japanse bedrijf Soladey vond een manier uit om zonder enige vorm van tandpasta de tanden schoon en gezond te houden. Hun ionische tandenborstels gebruiken namelijk de kracht van zuurstofrijke ionen om tandplak en bacteriën in de mond te neutraliseren. Het geheim zit hem in de titaniumdioxide staaf in de tandenborstel die door het verbonden zonnepaneel wordt geladen en in het speeksel en/of water haar negatief geladen zuurstofmoleculen afgeeft. Doordat tandplak en schadelijke bacteriën in de mond positief geladen zijn trekken zij de ionen aan en worden uitgeschakeld. Zie onderstaande video voor een duidelijke uitleg over hoe de Ion5 tandenborstel werkt.


Tandpasta voor een natuurlijke frisse adem
Met de Soladey ionische tandenborstel poetst u geheel zonder schadelijke stoffen uw tanden en verzorgt u uw gehele gebit. Er zijn echter veel mensen die veel waarde hechten aan de frisse lucht van tandpasta en daarom is Meditech Europe op zoek gegaan naar een natuurlijke biologische tandpasta waarmee dit op bewuste wijze bereikt kan worden. De Neobio tandpasta is speciaal geselecteerd op haar frisheid en natuurlijke ingrediënten en wordt nu tijdelijk GRATIS geleverd bij de Ion5 tandenborstel van Soladey. Met deze combi-actie kunt u zeer voordeling kennis maken met een volledig natuurlijke manier van mondverzorging en houdt u er een heerlijke nasmaak aan over.


Gezonde tanden zonder tandpasta met de Soladey Ion5 ionische tandenborstel
Bronnen

1. Artikel in The Lancet waarin fluoride officieel geclassificeerd werd als neurotoxine: http://www.thelancet.com/journals/laneur/article/PIIS1474-4422(13)70278-3/fulltext#article_upsell
1. Delaney, J.J., Yiamouyiannis, J.A. and Burk, D. : Cancer from our Drinking Water? Congr. Rec., Dec. 16, 1975:H12731-4; Nat. Hlth. Fed. Bull., 22:s- 10, Feb. 1976.

 

Bron: Meditech Europe


Geplaatst door Advertenties

Advertenties

Waarom adverteren op Earth Matters?
Bij Earth Matters adverteren is: “adverteren vóór de doelgroep dóór de doelgroep”. Uw klanten en onze bezoekers zijn namelijk één en dezelfde...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van AdvertentiesLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

I trust so much in the power of the heart and the soul; I know that the answer to what we need to do next is in our own hearts. All we have to do is listen, then take that one step further and trust what we hear. We will be taught what we need to learn.

-- Melody BeattieBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.