Een goede gezondheid begint in de darm, begin 2020 alsnog met de darmreinigingskuur!

Darmreiniging

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:12160
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Earth Company, Gezondheid, Natuurgeneeswijzen, Genezing

(Earth Matters) Wist je dat je een biofilm hebt van enkele meters in je darmen, dat die niet bevordelijk is voor je gezondheid en dat je daar gemakkelijk van af kunt komen? Arjan Bos van Earth Matters deed de kuur verschillende keren met significante resultaten. 

Schadelijke bacteriën hopen zich op en vormen een biofilm, een ongezonde slijmlaag in de darmplooien. De biofilm bevat naast bacteriën ook vaak schimmels en virussen. De aanwezigheid van de biofilm droogt de darmwand uit waardoor deze geïrriteerd raakt. Voedingsstoffen, maar ook medicijnen, worden vervolgens minder goed opgenomen terwijl schimmels en virussen wél doordringen in het bloed. Dit proces kan ontstekingsreacties, overgevoeligheden en overgewicht veroorzaken.

Naar aanleiding van zijn eigen darmreinigingskuur sprak Arjan Bos met Co van Twillert van Morgen is nu (leverancier van Earth Matters Shop), hij heeft het product na zijn eigen ontdekking geïmporteerd, verbeterd en in de markt gezet.

In onderstaande korte video krijg je een goed beeld van de werking en de voorbereiding.

Actie verlengd!

Mocht je jezelf alsnog een supergezonde start willen geven in 2020 en de kuur ook willen doen is er voor Earth Matters lezers een korting van maar liefst 15% tot en met 15-1-2020 (verlengd) + een gratis ebook voor meer houvast en inzicht tijdens de kuur. In Earth Matters Shop vind je ook nog meer informatie over de inhoud, het gebruik etc. 

De meest effectieve darmreinigingskuur op de markt. Verwijder succesvol je biofilm uit de darm, met daarin alle schadelijke bacteriën, schimmels en virussen.

Bron: Earth Matters


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Zorg ervoor dat je gedachten, woorden en daden in overeenstemming zijn: op één lijn. Werk jezelf niet tegen door het ene te denken, het volgende te zeggen en weer iets anders te doen.

Tijn Touber, Nederlands schrijver, componist en muzikantBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.