MIYSU: het duurzame kledingmerk met een edge!

MIYSU

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:4839
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Miysu

Gekoppelde categorieen
Earth Company

(MIYSU) Het Nederlandse duurzame damesmodelabel Miysu heeft weer een nieuwe collectie op de markt gebracht. Ria van Kleef is het brein achter het label “MIYSU” dat nu drie jaar zowel online als in haar eigen winkel in Gorinchem verkrijgbaar is. De zomercollectie laat de voorliefde van de ontwerpster Ria van Kleef zien voor karakteristieke, krachtige designs die de eigenzinnigheid van vrouwen versterken. De modellen in haar nieuwe collectie zijn gemaakt met de beste en mooiste materialen met een duurzame oorsprong. De kleding is verkrijgbaar in de MIYSU-winkel in Gorinchem én via de webshop: MIYSI

(Advertorial)

Al drie jaar bewust & uniek
Drie jaar geleden werd het label MIYSU op de markt gebracht. Ria: “Met dit merk en de daarbij behorende stijl en signatuur inspireer ik andere vrouwen. Met prachtige sfeerfoto's en een stylingbook laat ze de vrouwen zien hoe de collectie gedragen kan worden. Het bijzondere van MIYSU is dat het een totaal plaatje biedt. Je kunt je er van top tot teen in kleden zonder dat het er te “gestyled” uitziet. Hoewel trends uiteraard een rol spelen in de ontwerpen van MIYSU, staat originaliteit en eigenheid centraal. Voor het compleet maken van elke outfit, maken ook accessoires van exclusieve merken zoals Chan Luu en Petra Reyrink onderdeel uit van de collectie.
 
Prijzen en onderscheidingen
In eerste instantie is MIYSU een fashionlabel maar dan wel geheel van eco-stoffen en duurzaam geproduceerd. Een klant koopt het kledingstuk om het model en zijn uiterlijk. Dat het daarnaast geheel duurzaam is maakt het kledingstuk tot een “feelgood” product.
Dat het concept werkt bleek in de afgelopen jaren. Zo werd ontwerpster Ria van Kleef meerdere malen genomineerd voor zowel eco-webshop van het jaar (2e in 2012), de viva 400 in de categorie eco en ook voor de MVO prijs 2013 van de Gemeente Gorinchem (hier werd ze ook 2e).

De stock sale is vandaag begonnen: 

Mega Stock SALE  

Mega Stock SALE Accessoires

Wees er snel bij, want op = op

MIYSU
Burgstraat 19
4201 AA Gorinchem

Bron: MIYSU


Geplaatst door Advertenties

Advertenties

Waarom adverteren op Earth Matters?
Bij Earth Matters adverteren is: “adverteren vóór de doelgroep dóór de doelgroep”. Uw klanten en onze bezoekers zijn namelijk één en dezelfde...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van AdvertentiesLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Ontdekkingen hebben weinig met het intellect te maken. Er is altijd een bewustzijnssprong die je wat mij betreft intuïtie kunt noemen. De oplossing komt gewoon naar je toe en je weet niet hoe of waarom.

Albert Einstein, Duits natuurkundigeBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.