Moa Superfood èn ARIIX | unieke kennis van gezondheidswetenschappen

Moa

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:20665
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Moa superfood

Gekoppelde categorieen
Gezondheid, Voeding, Raw food, Earth Company

(Advertorial) Moa Superfood is een Nederlandse leverancier van gezondheidsproducten en levensstijlproducten. Deze producten zijn voedingssupplementen, vitaminen en mineralen in de vorm van dranken, poeders en capsules.

MOA superfood levert de producten van ARIIX, al deze producten zijn:

  • Echt! 100% natuurlijk, dus zonder enig schadelijk ingrediënten tot in de kleinste details.
  • Vrij van genetisch gemanipuleerde ingrediënten (GMO Free!).
  • 100% "potentie/sterkte" garantie.
  • Alle producten worden op "medische standaard" geproduceerd.

ARIIX is een producent van gezondheids en levensstijlproducten met een unieke kennis van gezondheidswetenschappen.

Zij beschikken over de meest recente onderzoeksresultaten in de voedingswetenschap en hebben samengewerkt met deskundigen in de gezondheidsindustrie om er voor te zorgen dat u over de veiligste en meest doeltreffende producten beschikt. Alle ARIIX producten staan onder toezicht van deskundige personen uit de voedingswetenschap die de strengste controles uitvoeren op haar producten.

Wij garanderen dat al onze ARIIX producten de ingrediënten bevatten die op het etiket vermeld staan, alsook dat ze de vermelde hoeveelheid bevat en dat het vrij is van niet aangegeven toevoegingen. Alle ARIIX producten hebben GMPOTC en FDA certificaten. Tevens hebben ARIIX producten een goede reputatie bij NSF International (een onafhankelijk, non-profit organisatie die de consument helpt zich te beschermen door het certificeren van producten en het opstellen van normen voor voedsel, water en consumptiegoederen).

Graag stel ik me aan u voor:

Mijn naam is Annnemiek IJsselstijn. Ik ben eigenaar van een schoonheidssalon in Ridderkerk, genaamd Beauty Care. Mijn achtergrond is dat ik 25 jaar in de verpleging heb gewerkt. Nu werk ik in mijn salon als schoonheidsspecialiste (gespecialiseerd in acne), pedicure (gespecialiseerd in de diabeticivoet), manicure en visagie. Mijn passie is alles op het gebied van verzorging, de huid , uiterlijk en gezondheid.

Mijn slogan is niet voor niets:

"DE HUID WEERSPIEGELT JE GEZONDHEID"

Van de huid kan je dus veel aflezen, hoe gezonder iemand leeft, des te mooier ziet zijn/haar huid eruit. In mijn salon verzorg ik de huid van buitenaf, door deze te behandelen met producten, die voorzien zijn van de juiste werkstoffen.

Net zo belangrijk als de buitenkant, moet ook de binnenkant gevoed worden! Helaas komt in onze huidige voeding steeds minder vitamines, mineralen, vezels e.d. voor, zie hiervoor ook de tabel van Geigy.

Ook de factoren, stress, voeding, cosmetica, straling en luchtverontreiniging spelen een grote rol op verandering van onze cellen. Door deze verandering ontstaan dus ziektes in ons lichaam, waar we vaak te laat achter komen.

Wist u dat alle stoffen die wij gebruiken, zoals in de cosmetica, schoonmaakmiddelen enzovoort zo'n kleine 60% daadwerkelijk door de huid heen dringt, en zo in ons lichaam komt en dat de huid het grootste orgaan van ons lichaam is en zo doende ook beschermt dient te worden.

Alle producten van ARIIX zijn echt 100% natuurlijk en gifvrij, bevatten absoluut geen toevoegingen en conserveringsmiddelen. Alle grondstoffen zijn van extreem hoge en zuivere kwaliteit! Vergelijk ze gerust met andere merken. Wij durven wel te zeggen, dat op heden onze MOA een van de meest krachtige en natuurlijke vloeibare supplementen die verkrijgbaar zijn.

Samen met mijn man, Dick Bode, die nog dieper op de producten ingaat en deze analyseert, bijvoorbeeld: wat zit er in onze voeding, cosmetica, bepaalde slechte e-nummers, en de vraag wat deze stoffen met ons doen, vorm ik een goed samenwerkend duo.

Wij zijn trots dat we met deze producten van Ariix mogen werken!

www.moasuperfood.nl


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Kunst is óf plagiaat, óf revolutie!

Paul Gauguin, Frans schilderBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.