Dinsdag 19 Maart 2013 | Lezing van Brian Clement in Amsterdam | Kwaliteit van leven begint met eten

Brian Clement

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:13461
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Rawsuperfoods

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Gezondheid, Voeding, Raw food, Genezing, Voeding als medicijn, Bewustzijn

(Brian Clement | Rawsuperfoods.com) Ontdek hoe je zelf controle over je gezondheid krijgt met advies en inspiratie van natural health specialist Dr. Brian Clement. Waarom eten we junk food? Wat heb je nodig om gezond te zijn? Waarom zijn onze kinderen ziek? Waarom hebben zoveel mensen auto-immuunziekten? Waarom heeft 1 op de 3 mensen kanker? Dat zijn de vragen waar Dr. Brian Clement op in gaat tijdens zijn eenmalig bezoek in Nederland op dinsdag 19 maart 2013 in Amsterdam.

Brian Clement Is bekend als directeur van het Hippocrates Health Institute. Meer dan 30 jaar heeft hij aan de groei en ontwikkeling van dit instituut gewerkt. Hij heeft hierbij vooruitstrevende gezondheidsbehandelingen gerealiseerd zoals het Living Food-dieet, Tarwegras-therapie, Dark Field-microscopie en de grondbeginselen van geest-lichaam-therapieën. Brian is een zeer ervaren spreker op talloze internationale seminars. Hij is auteur van de bestseller 'Living Foods for Optimum Health'. Recentelijk zijn de volgende boeken gepubliceerd:  

  • 7 Keys to Lifelong Sexual Vitality: The Hippocrates Institute   
  • Guide to Sex, Health, and Happiness (Paperback) 
  • Killer Fish - How eating aquatic life endangers your health

Brian Clement | Dinsdag 19 maart 2013 | 19.00 uur | Amsterdam

Registreren vanaf 18:30. Vergeet niet uw unieke e-ticket en uw Ekoplaza 
klantenkaart mee te nemen (om uw 10% korting terug te ontvangen)

De lezing zal ongeveer tussen 19:00 en 21:00 uur plaatsvinden.

De avond kan mogelijk door gaan tot 22:00 uur met tijd aan het eind voor 
vraag en antwoord en boek signeren met Brian Clement. 

Locatie:
de Rode Hoed!
www.rodehoed.nl
Keizersgracht 102,
1015CV Amsterdam

Prijs voor 1 kaart: € 49,95

TIJDELIJKE AANBIEDING t/m 07-03-2013, Twee kaarten: € 79,90

Bestel hier hier uw kaartje

 Interview met Brian Clement 2012


 

Hippocrates health institute & Brian Clement

Het Hippocrates Health Institute, een gezondheidscentrum voor 70 gasten, is gelegen in de staat Florida, VS. Het instituut staat open voor mensen met gezondheidsproblemen, voor mensen die hun energieniveau op peil willen brengen, en voor iedereen die wil zorgen voor z'n welzijn - elke dag. Brian Clement heeft meer dan 25 jaar aan de groei en ontwikkeling van het Instituut gewerkt, waarbij hij mogelijkheden heeft geschapen voor het realiseren van de volgende vooruitstrevende gezondheidsbehandelingen: Het 'Living Food'-dieet, Tarwegras-therapie, 'Dark Field-microscopie, en de grondbeginselen van geest-lichaam-therapieën. In dit verband heeft Brian de rol van 'gezondheids-advocaat' op zich genomen, en zodoende heeft hij een 'gretig' publiek gemotiveerd om in aktie te komen, om hun gezondheid en hun leven te verbeteren, wat in veel gevallen neerkwam op het redden van hun leven.

Brian wil zijn vooruitstrevende ideeën promoten, en daarom reist hij 'de hele wereld' over - hij was reeds in meer dan 25 landen. De afgelopen jaren is hij bezig geweest om, in opdracht van door de regering gesteunde organisaties, gezondheidscentra op te zetten, die te helpen organiseren en te leiden, in Denemarken, Zwitserland, Griekenland en India. Brian heeft ontelbare seminars geleid en lezingen gehouden, in heel Noord-Amerika, d.w.z. zowel de VS als Canada. De goede boodschap van zijn succesvolle programma heeft hij in alle vijftig staten van de VS weten te brengen.

Heartbeat of America Interview met William Shatner, dl1

Brian heeft negen boeken geschreven, waarin de diverse aspecten van gezondheid, spiritualiteit en natuurlijke geneeswijze aan bod komen. Ook heeft hij een bijdrage geleverd aan het boek rawfoodworks, uitgegeven door Diana Store. Zijn bestseller, 'Living Foods for Optimum Health', werd door Marilyn Diamond (mede-auteur van 'Fit for Life') geprezen als ' een belangrijk en uitstekend leesbaar boek op het gebied van zelfzorg'.

Bron: www.rawsuperoods.com


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Na de stilte komt muziek het dichtst bij het zeggen van het onzegbare.

Aldous Huxley, Brits schrijverBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.