Biodanza & Tantra weekend met Nicolet Roelfsema & Dick Nijssen 23-25 augustus 2013

Biodanza

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:14746
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Helioscentrum

Gekoppelde categorieen
Agenda, Bewustzijn, Seksualiteit, Dans

(Heioscentrum) Een weekend dat in het teken staat van intiem contact en aanraking op zowel fysiek, emotioneel als spiritueel niveau. Een omarming van ons totale wezen, het pure zijn, in een omgeving die veilig en ondersteunend is. Om het leven te kunnen voelen stromen, ons er dieper voor te openen en het te verlevendigen via dans en koesterend contact. Steeds weer opnieuw gaat het over de ervaring, in het hier en nu, via het lichaam. Je kunt het in je hoofd allemaal weten maar op het moment dat het niet geleefd wordt in de realiteit is het geen werkelijkheid. 

Dit weekend geeft je de mogelijkheid om je spirit, je verlangens en al het leven dat zich in jou bevindt tot expressie te brengen en vorm te geven. Vanuit totale vrijheid en in verwondering over wie wij zijn en wat het leven voor ons in petto heeft. Open voor verrukking en met oervertrouwen in liefde verbonden... 

In dit weekend zullen we onszelf en elkaar bekrachtigen, voeden, ontspannen en helen. 

Daarbij maken we o.a. gebruik van:

  • Biodanza
  • Tantrische meditaties op jezelf en in verbinding met een partner
  • Diverse subtiele, speelse, opwindende, helende en ontspannende aanraakvormen

Biodanza en Tantra weekend voor paren en singles

  • datum: 23-25 augustus 2013
  • Tijden: Vrijdagavond 20.00 uur tot zondagmiddag 16.30 uur
  • Kosten: 295,-. Als je je aanmeldt met als codewoord 'earth-matters' krijg je € 40,- korting per persoon!
  • Deze korting geldt alleen voor deze workshop op Helios. 
  • Meld je aan via [email protected]

 

Over Nicolet Roelfsema (Dances with Life):
Zij organiseerde de eerste school voor Biodanza in Nederland (Amsterdam 2001) en was tevens de eerste student die aan deze school en in Nederland afstudeerde. Zij geeft les vanaf 2005 en heeft wekelijkse groepen opgestart in Amsterdam, Leeuwarden, Groningen en Haarlem, alsmede vele weekenden en vakanties in binnen- en buitenland georganiseerd.

Zij heeft een unieke manier van lesgeven die door haar deelnemers omschreven wordt als aards, authentiek, walk your talk, echt en puur, uit het hart.

Voor Nicolet is het belangrijk om voorbij vastliggende structuren en patronen steeds weer opnieuw, vanuit vrijheid, te kunnen creeren, in het hier en nu, waarbij niets voor haar vanzelfsprekend is. Om volledig jezelf te kunnen zijn, waarbij alle aspecten in het licht mogen komen. En van daaruit, in flow, te zijn. Dat is een groot avontuur en vraagt oervertrouwen, overgave en moed. 


Dick Nijssen: 
Sinds 1986 heb ik in mijn workshops, maar ook in privé-sessies, vele mensen mogen begeleiden in het tot stromen brengen van geblokkeerde energie. Het klinkt als een cliché, maar ik heb ontdekt dat alles begint bij het thuiskomen in een diepere liefde in jezelf.

Van daaruit wordt genieten van intimiteit en seksualiteit een natuurlijk gegeven. Ik heb diverse trainingen gedaan bij o.a. Margo Anand, Mantak Chia en Daniel Odier op het gebied van Tantrische en Taoïstische seksualiteit. Van 2001-2007 heb ik op Helios Liefde, Seksualiteit & Essentie weekenden en een jaartraining gegeven.

Nu, in de vorm waarin ik dit weekend met Nicolet geef, ligt de focus meer op het ervaren en genieten van de energetische en meditatieve aspecten van samenzijn en niet zozeer op emotionele, therapeutische processen. 


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Het lijkt erop dat de chaos toeneemt, maar dat is ook het geval met de schoonheid in het bewustzijn van steeds meer mensen.

Anthony Kiedis, zanger Red Hot Chili PeppersBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.