16-12-2016 | Laatste SHiNE Groningen met DJ Kareem Raïhani | Workshop Tantric Dance

Shine

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:5090
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Orongo

Gekoppelde categorieen
Earth Matters | diversen, Media en agenda, Kunst, Dans

(Agenda-item | Orongo) SHiNE Groningen, het unieke dansfeest met DJ Kareem Raïhani. Met zijn muziek creëert hij een open sfeer waarin iedereen welkom is en het leven vol wordt gevierd. 
Deze december is het de laatste kans om te SHiN
EN in Groningen... Dus is het tijd om onze meest stralende party outfit aan te trekken.

Yes! You can SHiNE!

SHiNE = Good Vibes! Free spirits! DJ Kareem Raïhani! YOU!
& Kick Ass Dance Music for your Heart, Body and Soul!

Laatste editie SHiNE
Januari 2016 stopte Nataraj Groningen. DJ Kareem Raïhani draaide met zoveel plezier en wilde niet dat deze vrije, warme clubavond ophield. SHiNE Groningen was geboren en zorgde elke maand voor heerlijke ontmoetingen en onvergetelijke reizen op de dansvloer. Na een shift in de organisatie van SHiNE is het tijd om de boel te herscheppen. Dus is het tijd om nog één keer flink de winter in te knallen. Met glitterende extra's, opzwepende partymusic van dj Kareem Raïhani en extra sprankelende dansers.

Pak eens uit! 
Zo vlak voor kerst is SHiNE hét moment om je 'always-wanted-to-wear-glitter-glamour-outfit' uit je kast te trekken. Juist dat ene glitterjurkje of die sexy broek. Let's fill the dancefloor with sparkling en SHiNiNG diamonds! Mocht je outfit niet schitterend genoeg zijn, laat je dan versieren of bodypainten door de speciale Glitter Angels.

SHiNE like it's the last time of your life
SHiNE like it's the last time
Dance
Let's celebrate!

Workshop
Voorafgaand aan het dansfeest kan je naar de workshop Tantric Dance, gegeven door Donate Gerdes en Debbie von Hebel. Gebaseerd op de eeuwenoude leer van het tantra is Tantric Dance meer en meer upcoming in Nederland. Tantrische dans gaat over verbinding. Met je eigen lijf, jouw bewegingen, jouw natuur.

Door leiden en volgen, bewegen en bewogen worden, overgave en controle, intimiteit... onderzoek je het mannelijke en het vrouwelijke in dans. Laat je met blinddoek meevoeren, ervaar hoe jij je beweegt. Hoe trouw ben je aan je eigen grenzen en verlangens? Hoe ga je de verbinding met de ander aan? Durf je je te tonen zoals je je werkelijk voelt? Ervaar het zelf, wie je ook bent of wat je achtergrond ook is. Begin deze avond helemaal in de flow met de workshop Tantric Dance. Wees welkom!

☆ Datum 
Vrijdag 16 december
 2016   

☆ Programma
1
9:30 Deur open   
20.00 Workshop 'Tantric Dance - met Debbie en Donate
21:30 SHiNE met DJ Kareem Raïhani
02:00 Einde

Met in de lounge:
* SHiNiNG bodypaint door Renee van Os & Yarick Westein
* December Special Foods door Paul Bronwasser
* Stoelmassage
* Unieke darlings and crowns van Ilone Bruijn
* Winterse sieraden en accessoires van Emi's Handmade
* Prachtige kunst van Lance Schmale

☆ Tickets (www.orongo.nl)  
SHiNE dansfeest   
€ 12,00 presale   
€ 15,00 aan de deur   

Workshop Tantric Dance SHiNE   
€ 17,00 presale   
€ 20,00 aan de deur   

 Locatie  
Platformtheater, Boterdiep 46 Groningen   

 Invite your SHiNiNG Friends  
Via Facebook kunnen we nog maar 50! mensen uitnodigen. Heel fijn als je wilt helpen om dit event te verspreiden binnen jouw netwerk door je vrienden uit te nodigen en het event te delen op je tijdlijn. Spreading and sharing the SHiNiNG Vibes! Dank!

☆ Donate Gerdes

Donate, begonnen als gymnastiekdocente, heeft een achtergrond in emotioneel lichaamswerk, systemisch werk en tantra. Genieten van dans staat voor haar op nummer één en geeft haar passie graag door in haar dansworkshops. Ze geeft onder andere Argentijnse tango, contact improvisatie en Tantric Dance.


☆ Debbie von Hebel

Debbie kreeg ooit tijdens een trancedans beelden van de wereld waar veel strijd, woede, verdriet en onmacht heerst. De mensen legden de wapens neer en iedereen begon te dansen. Er ontstond één deinende dansende mensenmassa... vreugde, vrede en vrijheid... Vanuit die hartstocht volgt Debbie in overgave haar lijf. Sinds een aantal jaren geeft ze Tantric Dance met Donate.

☆ Kareem Raïhani - Shaman of Dance
De op Ibiza woonachtige DJ/Producer Kareem Raïhani is een grote naam in de wereldwijd snel opkomende Conscious Dance Scene. Met zijn eigen producties brengt hij al meer dan 15 jaar Clubs en Festivals in Europa in beweging!

Zijn unieke 'Tribal-Dub-Afro-Tropical-House-Cumbia-Gypsy-Nu-Disco -Reggae-Tech-Funk' mixen zijn extatisch, waarbij hij aanstekelijke grooves en hartverwarmende melodieën mixt met opzwepende aarderitmes en kosmische sounds. Je kunt niet anders doen dan dansen!

Kareem heeft een eigen label SHiNiNG MUSiC iBiZA. Iedere maand heeft hij zijn eigen clubavond SHiNE in Groningen en Amsterdam.

Met meer dan 100 optredens per jaar, weet Kareem Raïhani je mee te nemen op een reis waarbij, diepgang, plezier en euforie dansend hand in hand samengaan.

"Through music & dance we embrace ancient, present & future, acoustics & electronics, tribal & urban, hi-tech and roots. Connecting with the Self, Mother Earth and the Universe, the dancer becomes the dance"
- Kareem Raïhani

www.shiningmusicibiza.org
www.mixcloud.com/kareemraihani

Bron: SHiNE Facebook
Bron: Orongo


Geplaatst door Orongo

Orongo

Als webshop met producten voor een bewust, gezond en (h)eerlijk leven is Orongo trotse sponsor van Earth Matters. 

www.orongo.nl


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van OrongoLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Niets staat geluk meer in de weg dan de herinnering aan geluk.

André Gide, Frans schrijverBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.