15-07-2016 | Groningen | SHiNE met Kareem Raïhani en workshop DansDialoog met Ilse Verloove en Wilma Lubberman

SHiNE_juli

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:5260
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Youniversal Dance

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Kunst, Dans

(Agenda-item | Youniversal Dance) SHiNE het unieke dansfeest met DJ KareemRaïhani. Met zijn muziek creëert hij een open sfeer waarin iedereen welkom is en het leven vol wordt gevierd. En vooraf een primeur bij SHiNE: straal in je passie en plezier bij de workshop DansDialoog. 
 
DansDialoog is een zelf ontwikkeld concept van Wilma Lubberman en Ilse Verloove, beiden werken vanuit lichaamsbewustzijn en vinden hun passie in dans. DansDialoog gaat over het in beweging brengen van de verschillende delen in je zelf. Het gaat in eerste instantie over je innerlijke dialoog. In deze workshop gaan ze je Passie en Plezier vooral in beweging brengen, waar en hoe bewegen die in je lijf... En wat gebeurt er als je die Passie en Plezier in contact met een ander brengt, of in de wereld laat stralen..? Speels en met aandacht, vertraagd en gepassioneerd en vooral op jouw manier kun je dat komen ontdekken!! 

Ook Sonika San komt de avond oplichten met haar spectaculaire hoelahoep act! Dus hou de dansvloer in de gaten voor een bijzonder optreden. 

☆ Datum
15 juli 2016 
 
☆ Programma  
19:30 Deur open  
20.00 Workshop DansDialoog 'om te stralen in je passie en plezier' met Ilse Verloove en Wilma Lubberman 
21:00 SHiNE met DJ KareemRaïhani 
02:00 Einde  
 
SHiNiNG LOUNGE 

  • Stoelmassage door Seargeoh-Gordon de Jonge & edelstenen, mineralen en wierrook  
  • Sierlijke bodypaint en haarveertjes (€1,-) van Renee van Os  
  • Lekkere hapjes door Mo Flow  
  • One of a kind dream catchers van Renee Casselman 
  • Unieke darlings van Ilone Bruijn  
  • Handgemaakte sieraden en accessoires van Emi's Handmade 

☆ Tickets
SHiNE dansfeest  
€ 12,00 presale 
€ 15,00 aan de deur  
 
Workshop DansDialoog + SHiNE 
€ 17,00 presale 
€ 20,00 aan de deur  
 
☆ Locatie
Platformtheater, Boterdiep 46 Groningen  
 
Invite yourSHiNiNGFriends!  
Via Facebook kunnen we nog maar 50! mensen uitnodigen. Heel fijn als je wilt helpen om dit event te verspreiden binnen jouw netwerk door je vrienden uit te nodigen en het event te delen op je tijdlijn. Spreading and sharing the SHiNiNG Vibes! Dank!  
 
Ilse Verloove 
Verschillende opleidingen, trainingen en ervaringen hebben haargevormd.Op dit moment is ze bezig met de opleiding tot paardencoach, dit wordt een nieuwe dimensie in haar praktijk Paarden spiegelen en zijn heel eerlijk. Omdat je eigen lijf ook niet liegt, kun je via dans daar ook naar luisteren. Zuiverheid is de waarde die ze vind in zowel het werken met paarden als met dans!  

Dans, als vrije bewegingsexpressie en meditatie, is al heel lang haar passie en een belangrijke bron voorhaar. Sinds 2008 geeftzedansworkshops en cursussen en sinds 4 jaarsamen met WIlma. Vanuit hun gedeelde passie en eigen achtergronden hebben zij DansDialoog ontwikkeld. 

Wilma Lubberman 
Wilma wordt telkens weer geraakt door mensen en hun processen, door de enorme authentieke kracht die vrij komt in bewustzijnsprocessen. Het is haar missie om mensen te laten ervaren hoe het is om zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel verbondenheid te voelen, om een "heel" mens te zijn. 

In 2006 besloot ze haar liefde voor mensen en hun processen verder vorm te geven in haar eigen praktijk voor coaching, training en psychosociale therapie. 

Daarvoor werkte ze 20 jaar als sociotherapeut. 16 jaar hiervan werkte zein de kinder- en jeugdpsychiatrie. Hiernaast was zij 14 jaar docente en coach bij een centrum voor bewustwording, energiewerk en persoonlijke groei te Amersfoort. 

De volgende opleidingen en werkplekken geven haar tot op de dag van vandaag de inspiratie voor zowel de trainingen als de individuele trajecten die ze geeft: 

Opleidingen en cursussen: HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening: waarna zetwintig jaar binnen de kinder- en jeugdpsychiatrie werkte. Onlangs ronde ze de opleiding af: Kinderen in de Knel  Beweging en Lichaamsgerichtevormen. Hatha yoga opleiding en Rots en Water training en vele dansworkshops. Versterken van de verbinding tussen fysiek,mentaal,emotioneel en spiritueel niveau om "heel" mens te zijn: 14 jaar docente en coach bij Mens en Intuïtie te Amersfoort. De drie jarige Voice Dialogue opleiding voor coach/trainer. Opleiding tot Transformationeel coach/trainer. Trainingen bij Dr. med. Nick Blaser: Werken met ik-grensbewustzijn in therapie, counseling, coaching en (samenwerkings)relaties. Chakratransformatie opleiding en nummerologie opleiding. 

KareemRaïhani - Shaman of Dance  
De op Ibiza woonachtige DJ/Producer KareemRaïhani is een grote naam in de wereldwijd snel opkomende Conscious Dance Scene. Met zijn eigen producties brengt hij al meer dan 15 jaar Clubs en Festivals in Europa in beweging!  
 
Zijn unieke 'Tribal-Dub-Afro-Tropical-House-Cumbia-Gypsy-Nu-Disco-Reggae-Tech-Funk' mixen zijn extatisch, waarbij hij aanstekelijke grooves en hartverwarmende melodieën mixt met opzwepende aarderitmes en kosmische sounds. Je kunt niet anders doen dan dansen!  
 
Kareem heeft een eigen label SHiNiNGMUSiCiBiZA. Iedere maand heeft hij zijn eigen clubavond SHiNE in Groningen en Amsterdam. 
 
Met meer dan 100 optredens per jaar, weet KareemRaïhani je mee te nemen op een reis waarbij, diepgang, plezier en euforie dansend hand in hand samengaan.  

“Through music & dance we embrace ancient, present & future, acoustics & electronics, tribal & urban, hi-tech and roots. Connecting with the Self, Mother Earth and the Universe, the dancer becomes the dance.”
 
www.shiningmusicibiza.org 
www.mixcloud.com/kareemraihani


Geplaatst door Orongo

Orongo

Als webshop met producten voor een bewust, gezond en (h)eerlijk leven is Orongo trotse sponsor van Earth Matters. 

www.orongo.nl


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van OrongoLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Wanneer je ophoudt een bijdrage te leveren, begin je te sterven.

Eleanor Roosevelt, Amerikaanse first ladyBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.