17-06-2016 | Groningen | SHiNE met Kareem Raïhani en workshop Biodanza met Lyan van der Meulen

SHiNE

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:7681
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Heartfire

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Kunst, Dans, Muziek

(Agenda-item | HeartFire) SHiNE, het unieke dansfeest met DJ Kareem Raïhani. Met zijn muziek creëert hij een open sfeer waarin iedereen welkom is en het leven vol wordt gevierd. Voor deze SHiNE hebben we Lyan van der Meulen uitgenodigd voor een workshop Biodanza 'ontdek je passie en vuur'. Ze weet als geen ander mensen in beweging te krijgen. 

Lyan werkt en woont in Amsterdam en geeft Biodanza door het hele land, waaronder in Groningen op de donderdagavond in de Travertijn. Ze houdt er van om mensen te inspireren te leven vanuit wie ze echt zijn. Biodanza is een hele mooie vorm om in het bewegen en ervaren jezelf vrij te maken. Op deze avond kun je hier wellicht iets nieuws in ontdekken. 
 
☆ Yes! You can SHiNE! ☆

☆ Datum 
17 juni 2016 

☆ Programma 
19:30 Deur open 
20.00 Workshop Biodanza 'ontdek je passie en vuur' door Lyan van der Meulen 
21:00 SHiNE met DJ Kareem Raïhani 
02:00 Einde 

☆ SHiNiNG LOUNGE 
  • Rebalancing massage door Seargeoh-Gordon de Jonge 
  • Sierlijke bodypaint van Renee van Os 
  • Lekkere hapjes door Paul Bronwasser 
  • Darlings Ilone Bruijn 
  • Kunstwerken van Lance Schmale 
  • Noorderzon tassen en etuis Carla Hofstee 

☆ Tickets (www.heartfire.nl/tickets)
SHiNE dansfeest 
€ 12,00 presale 
€ 15,00 aan de deur 

Workshop Biodanza + SHiNE 
€ 17,00 presale 
€ 20,00 aan de deur 

☆ Locatie
Platformtheater, Boterdiep 46 Groningen 

Invite your SHiNiNG Friends! 
Via Facebook kunnen we nog maar 50! mensen uitnodigen. Heel fijn als je wilt helpen om dit event te verspreiden binnen jouw netwerk door je vrienden uit te nodigen en het event te delen op je tijdlijn. Spreading and sharing the SHiNiNG Vibes! Dank! 

☆ Lyan van der Meulen 
De essentie van al mijn werkzaamheden blijkt steeds weer dezelfde elementen te bevatten. Expressie, persoonlijke ontwikkeling en communicatie. Je zou ook kunnen zeggen dat ik in mijn werk en ook in mijn persoonlijke leven steeds streef naar genieten en gelukkig zijn. Hoe kun je ervoor zorgen dat je plezier beleeft in dat waar je mee bezig bent. Hoe kun je zo veel mogelijk genieten van wie je bent en wat je doet. Hoe kun je leven vanuit je eigen waarden, dromen en verlangens. Hoe kun je blij zijn met jezelf en je leven. Dat is waar ik aan bij wil dragen. 
In 2010 ben ik afgestudeerd als Biodanzadocent aan de Biodanzaschool van Utrecht, Systema Rolando Toro. Het onderwerp van mijn afstudeermonografie was ‘Being more me’. 

Voordat ik Biodanza ontdekte heb ik vele verschillende soorten lessen en training gevolgd in beweging, acteren, stem en persoonlijke ontwikkeling. 
In 1993 ben ik aan de Rijks Universiteit van Groningen afgestudeerd als Neerlandica/communicatiewetenschapper. Ik heb een eigen bedrijf in acteren, training en coaching. Biodanza is hier een belangrijk onderdeel van. 
Als trainingsacteur, trainer en coach ben ik al in heel veel verschillende organisaties geweest. Interessant om te zien is dat de essentie van wat daar aan de hand is niet veel verschilt met wat je tegenkomt bij particulieren die ik tegenkom in Biodanza. Het begint bij de mensen zelf. In contact komen/zijn met je eigen gevoel, je eigen hart en buik maakt een groot verschil. Voor zowel individuen als organisaties (die opgebouwd zijn uit individuen). 
Eén keer in de twee weken komt Lyan naar Groningen om Biodanza te geven in de Travertijn op de donderdagavond. Deze groep staat open voor nieuwe mensen. Kijk voor meer informatie op http://www.biodanzametlyan.nl/aanbod/twee-wekelijkse-groep-groningen/ 

☆ Kareem Raïhani - Shaman of Dance
De op Ibiza woonachtige DJ/Producer Kareem Raïhani is een grote naam in de wereldwijd snel opkomende Conscious Dance Scene. Met zijn eigen producties brengt hij al meer dan 15 jaar Clubs en Festivals in Europa in beweging!

Zijn unieke 'Tribal-Dub-Afro-Tropical-House-Cumbia-Gypsy-Nu-Disco -Reggae-Tech-Funk' mixen zijn extatisch, waarbij hij aanstekelijke grooves en hartverwarmende melodieën mixt met opzwepende aarderitmes en kosmische sounds. Je kunt niet anders doen dan dansen!

Kareem heeft samen met HeartFire een eigen label SHiNiNG MUSiC iBiZA. Iedere maand heeft hij zijn eigen clubavond SHiNE in Groningen, Amsterdam en Rotterdam.

Met meer dan 100 optredens per jaar, weet Kareem Raïhani je mee te nemen op een reis waarbij, diepgang, plezier en euforie dansend hand in hand samengaan.

"Through music & dance we embrace ancient, present & future, acoustics & electronics, tribal & urban, hi-tech and roots. Connecting with the Self, Mother Earth and the Universe, the dancer becomes the dance"
- Kareem Raihani

www.shiningmusicibiza.org
www.mixcloud.com/kareemraihani
 
☆ Keep on Dancing! Keep on SHiNiNG! ☆
 
Bron: HeartFire

Geplaatst door Advertenties

Advertenties

Waarom adverteren op Earth Matters?
Bij Earth Matters adverteren is: “adverteren vóór de doelgroep dóór de doelgroep”. Uw klanten en onze bezoekers zijn namelijk één en dezelfde...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van AdvertentiesLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Vriendschap met onszelf is van het hoogste belang, want zonder dat kan men geen vrienden zijn met wie dan ook ter wereld.

Eleanor Roosevelt, Amerikaans First LadyBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.