15-04-2016 | Groningen | SHiNE met Kareem Raïhani en Sensual Meditation Dance door Sandra Pijl

SHiNE_april

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Dans

(Agenda-item | Heartfire) Speciaal voor deze SHiNE hebben we Sandra Pijl uitgenodigd. Zij geeft een Sensual Meditation Dance. Dropping into your senses. Letting yourself be touched and letting your body be moved. Hoe kun je intimiteit toestaan in je beweging en dans? Hoe kun je je sensualiteit ervaren als een kracht, als een flow van energy? Ervaar het zelf in de Sensual Meditation Dance van Sandra Pijl.

Vanuit de Sensual Meditation Dance flowen we zo de dansvloer op waar Kareem ons zal meenemen op een muzikaal dansavontuur dat zijn weerga niet kent. Be prepared to lose yourself in the dance!

☆ Datum
15 april 2016

☆ Programma
19:00 Deur open
19:30 Sensual Meditation Dance door Sandra Pijl
21:00 SHiNE met DJ Kareem Raïhani
02:00 Einde

☆ SHiNiNG LOUNGE

  • Ontspannende massage door Tanya Reitsema
  • Sierlijke bodypaint van Renee van Os en Yarick Westein
  • Lekkere hapjes door Paul Bronwasser
  • Kunstwerken van Lance Schmale
  • Prachtige 'darlings' van Ilone Bruijn

☆ Tickets (www.heartfire.nl/tickets)
SHiNE dansfeest
€ 12,00 presale
€ 15,00 aan de deur

Sensual Meditation Dance + SHiNE
€ 17,00 presale
€ 20,00 aan de deur

☆ Locatie
Huize Maas, Vismarkt 52, Groningen

Invite your SHiNiNG Friends!
Via Facebook kunnen we nog maar 50! mensen uitnodigen. Heel fijn als je wilt helpen om dit event te verspreiden binnen jouw netwerk door je vrienden uit te nodigen en het event te delen op je tijdlijn. Spreading and sharing the SHiNiNG Vibes! Dank!

☆ Ma Prem Puja - Sandra Pijl
Sandra is oprichter & True Lover van Love Art Academy. Als Sensualista en tantrische leraar, begeleidde ze hartstochtelijk vele mannen en vrouwen om hen in hun volheid, hart en kracht van hun mannelijke en vrouwelijke kern te krijgen. Ze liet hen een manier zien om een krachtig en belichaamd leven te leiden: geanimeerd, vervuld, intiem.

Ze is al meer dan 17 jaar een Tantrika en werkte als een holistische psychotherapeut en counselor. Ze is dol op het verdiepen van de Art of Loving and Conscious, Sacred and Energetic sexuality. Met haar rijke ervaringen als voorzichtig meisje, wilde vrouw en wijze dame, brengt ze een Soulful & Soulsexy manier om mensen aan te raken met haar hoge kwaliteit van werk en met haar liefdevolle en sprankelende persoonlijkheid. Gevestigd in Nederland en op Ibiza, reist en werkt ze over de hele wereld. Om de lichten aan te zien gaan in de ogen en lichamen van mannen en vrouwen is wat haar drijft. Haar toegangspoort tot de goddelijke vrede en liefde.

☆ Kareem Raïhani - Shaman of Dance
De op Ibiza woonachtige DJ/Producer Kareem Raïhani is een grote naam in de wereldwijd snel opkomende Conscious Dance Scene. Met zijn eigen producties brengt hij al meer dan 15 jaar Clubs en Festivals in Europa in beweging!

Zijn unieke 'Tribal-Dub-Afro-Tropical-House-Cumbia-Gypsy-Nu-Disco -Reggae-Tech-Funk' mixen zijn extatisch, waarbij hij aanstekelijke grooves en hartverwarmende melodieën mixt met opzwepende aarderitmes en kosmische sounds. Je kunt niet anders doen dan dansen!

Kareem heeft samen met HeartFire een eigen label SHiNiNG MUSiC iBiZA. Iedere maand heeft hij zijn eigen clubavond SHiNE in Groningen, Amsterdam en Rotterdam.

Met meer dan 100 optredens per jaar, weet Kareem Raïhani je mee te nemen op een reis waarbij, diepgang, plezier en euforie dansend hand in hand samengaan.

"Through music & dance we embrace ancient, present & future, acoustics & electronics, tribal & urban, hi-tech and roots. Connecting with the Self, Mother Earth and the Universe, the dancer becomes the dance"
- Kareem Raihani

www.shiningmusicibiza.org
www.mixcloud.com/kareemraihani

Keep on Dancing! Keep on SHiNiNG!

Bron: Hearfire

 


Geplaatst door
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

I never know what the next lesson is going to be, because we’re not supposed to know; we’re supposed to trust ourselves to discover it.

-- Melody BeattieBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.