Lezing waar u (bijna) alles leert over gezondheid | 29 oktober 2013 in Enschede

gezonde keuzes03

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:6941
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Duurzaam Gezond

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Gezondheid

(Rinno Heidstra) Ongezonde keuzes maken ziek. Door het voortdurend negeren van de regels van de natuur maken we onszelf ziek waarna we de klachten onderdrukken en verergeren door chemische medicijnen. Medicijnen zijn tenslotte geen geneesmiddelen.

Wanneer we begrijpen wat ons lichaam nodig heeft en op welke wijze het ons waarschuwt als onze gezondheid in gevaar komt, kunnen we corrigeren voordat het te laat is.

In de lezing wordt uitgelegd waarom de gezondheid van de meeste Nederlanders slecht is maar vooral op welke manier u klachten kwijt kunt raken en voorkomen.

Chronische klachten door levensstijl

Astma, buikpijn, chronische vermoeidheid, gewrichtspijnen, suikerziekte en doorbloedingsstoornissen zijn enkele voorbeelden van gezondheidsproblemen die veel te maken hebben met voeding en leefstijl. Als we onze cellen hun natuurlijke leefomgeving bieden, verdwijnen misschien wel alle klachten. Dat kan door het maken van gezonde keuzes op basis van logisch verstand en kennis van de biologie van ons immuunsysteem.

Naast voeding en leefstijl kan het belangrijk zijn om het herstel van de gezonde balans te bevorderen door supplementen en behandelingen.

Zelfs AIDS beter door voeding en supplementen

'Leren leven' met klachten is dan vaak niet nodig zoals blijkt uit vele goed gedocumenteerde voorbeelden die in de lezing worden genoemd. Volgens Nobelprijswinnaar dr. Luc Montagnier is zelfs AIDS vaak te genezen door juiste voeding en supplementen zoals hij in dit interview uitlegt:

Spreker: Rinno Heidstra, auteur van Het CelHerstelConcept, www.celherstelconcept.nl

Locatie: Het CelHerstelCentrum, Kuipersdijk 192, Enschede

Tijd: 19.30 - 22.00 uur

Telefoon: 053 475 0230

e-mail: [email protected]

Aanmelding


Geplaatst door Rinno Heidstra

Rinno Heidstra

Rinno Heidstra werkt als natuurgeneeskundig therapeut in het CelHerstelCentrum in Enschede. www.duurzaam-gezond.nl | www...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Rinno HeidstraLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Nadenken is twijfelen. Durf je te vertrouwen op je intuïtie?

Tijn Touber, Nederlands schrijver en muzikantBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.