Schrijfweken: Leer een boek schrijven! | 24 t/m 30 juni 2013, 5 t/m 11 juli 2013 | Someren

Schrijfweken

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:7224
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Geert Kimpen

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Boeken, Geografisch, Nederland

(Geert Kimpen) Anderhalf miljoen mensen in Nederland dromen van het schrijven van hun eigen boek, het op papier zetten van hun levensverhaal. Maar tussen droom en daad… 

Velen ontdekken al snel dat een boek schrijven geen eenvoudige klus is. Maar een tijdrovende bezigheid die techniek, discipline en volharding vereist.

Bestsellerauteurs Geert Kimpen en Christine Pannebakker hebben een schrijfweek samengesteld waarin alle aspecten die een schrijver moet weten om een boek te schrijven, in één week tijd langs komen.

Op zes maanden tijd gaf het schrijversechtpaar Geert Kimpen en Christine Pannebakker vijf Schrijfweken waarop meer dan 150 deelnemers de kneepjes van het vak kwamen leren om een boek te schrijven. Zowel tv presentatrices, artsen, topmanagers, coaches, therapeuten en huisvrouwen, namen deel aan deze unieke formule.

Een week lang delen Geert en Christine al hun geheimen. In een intens weekprogramma met 4 workshops per dag, en 4 persoonlijke coaching gesprekken per deelnemer, per week, worden de aspirant schrijvers helemaal ingevoerd in het schrijverschap.

Alle technische aspecten van het schrijven komen langs (van hoe ontwikkel je een plot, tot en met hoe schrijf je een erotische scene), maar de deelnemers worden ook ingewijd in hoe ze een uitgever kunnen vinden, waarop ze moeten letten bij hun contracten, en hoe ze hun boek het best in de wereld kunnen zetten. Geert en Christine delen al hun ervaringen. Er wordt zelfs gewerkt aan de presentatie van de auteurs met theaterregisseur Walter Super die hen coacht en laat optreden op een heus Boekenbal. 

Een flink aantal van de manuscripten zijn inmiddels al af, sommigen zijn zelfs reeds uitgegeven, anderen vonden onderdak bij een uitgever en moeten nog uitgegeven worden.

Wegens de grote belangstelling organiseren ze nu twee nieuwe Schrijfweken, ditmaal voor de eerste keer in Nederland. Opnieuw op een prachtige locatie, in een familiehotel in Someren, met zwembad en sauna. En natuurlijk is hun eigen chef kok Jacques Spijkers ook weer van de partij. Want omdat Geert en Christine als geen ander weten dat schrijven hongerig maakt, worden de deelnemers culinair verwend zodat ze een week lang slechts aan één ding hoeven te denken; hun eigen boek.

De nieuwe schrijfweken vinden plaats van maandag 24 tot en met zondag 30 juni 2013

Of van vrijdag 5 juli tot en met donderdag 11 juli 2013.

Alle informatie staat op: www.geertkimpen.com/lezing-schrijfweek-someren.html

Geert en Christine staan graag ter uwer beschikking voor een interview over de Inspirerende Schrijfweken. Ook bezorgen we u graag beeldmateriaal. Neem contact op met Susan Brown, [email protected] of 06 / 361 77 77 1

PS. In mei verschijnt de nieuwe roman van Geert Kimpen… “De Prins van Filettino”.

Bron: www.geertkimpen.com


Geplaatst door Jan Louwes
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Mogen jij en ik in het midden van onze vragen en antwoorden elkaar ontmoeten? Mag ik mij als vriend zachtjes stillen in een stukje van de ruimte die jij heet en waar ik welkom ben, om er een afdruk van mijn gevoel van vriend voor jou neer te leggen?

Moniek van PeltBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.