Gratis boek: Het is tijd...ben jij klaar voor een nieuwe aarde?

Detail bookcover

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:9934
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Jouwgezondheid.nu

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Boeken, Bewustzijn, (Grens)wetenschap

(Ard Pisa) Het is tijd voor een Universeel bewustzijn en herinnering van de mens van wie ze werkelijk is. Speciaal voor alle lezers van Earth Matters stel ik mijn tweede boek 'Het is Tijd' gratis beschikbaar. Via www.new-innervision.nl is zowel de Nederlandse als Engels versie gratis te downloaden.

Het boek kent vele overeenkomsten met de film Thrive en beiden zijn in dezelfde periode onafhankelijk van elkaar tot stand gekomen. De film en het boek schetsen het leven op Aarde als een groot mysterie en een bijzonder avontuur. Een avontuur dat ons wil leren om onvoorwaardelijk lief te hebben. In harmonie met alles wat leeft.

Niet voor niets is ons een fysiek lichaam gegeven waarmee we zo mooi in staat zijn liefde in al haar vormen te ervaren en te geven. In het boek van Ard Pisa wordt de lezer meegenomen in de diepere betekenis van het leven waarbij op een indrukwekkende wijze de diepste geheimen van de Aarde en al haar leven worden ontsluierd.

Op scherpe en duidelijke beschrijft Ard de wonderbaarlijke verbanden die zich iedere dag opnieuw manifesteren. Door de diepere erkenning van wat leven is, stemmen we ons af op steeds fijnere trillingen die de zintuigen openen voor een totaal nieuwe manier van waarnemen. De Aarde ontsluiert ons haar diepste geheimen en neemt ons mee op een avontuurlijke, multidimensionale reis .

We kunnen ons moeilijk herinneren wie we echt zijn en ervaren slechts een deel van de werkelijkheid. De mens is niet zomaar in staat om het grotere geheel te zien. Dit grotere geheel omvat de rol van Moeder Aarde, haar cycli en de geschiedenis van haar bewoners. Van ons als unieke fysieke én energetische wezens. Gelukkig gaan steeds meer mensen werkelijk ‘zien’. Het zien van het grote geheel is een bewustwordingsproces. In feite een proces van ‘ontsluiering’.

Bron:

Ard Pisa, Auteur en Gezondsheidscoach, www.jouwgezondheid.nu


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Als je één eigenschap zou mogen kiezen die je door het leven kan helpen, kies dan voor gevoel voor humor.

Jennifer Jones, Amerikaans actriceBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.