De holle aarde, Brooks Agnew, en Pirates of the Caribbean

still from video

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:7276
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
(Grens)wetenschap, Media en agenda, Films, Eigen producties

(Earth Matters | door Eveline Peters) Mogelijk is de aarde hol. Hier staat al het één en ander over op Earth Matters. Een aanvulling hierop is de documentaire van Brooks Agnew. Hij probeert ook al jaren een expeditie op touw te krijgen om de mogelijkheid te onderzoeken. In een interview met Kerry Cassidy van Project Camelot praat hij over dit project alsook over HAARP, Fukushima, de olieramp in de golf van Mexico, de Roemeense sphinx, en zijn boeken.

Tot slot nog een hilarisch fragment uit Pirates of the Caribbean dat lijkt om het holle aarde fenomeen te draaien (een deel van de feiten is natuurlijk verdraaid). Het fragment is hoe dan ook goed voor de lachspieren!

Eerder in de film, op de heenweg naar wat in de film het land der doden wordt genoemd, vaart het schip naar de Noordpool. De kapitein verklaart dat het vervolgens nodig is om te verdwalen om het land der doden te kunnen bereiken: “For certain you must be lost to find places that can not be found”. Uiteindelijk storten ze een waterval af. Jack Sparrow merkt nog op dat er geen wind is in het land der doden en dat zijn kompas niet werkt. In bovenstaand fragment keren ze terug naar de ‘gewone’ wereld.

Bekijk de onderstaande documentaire over de holle aarde van Brooks Agnew en het interview van Project Camelot door Kerry Cassidy.


Geplaatst door Eveline Peters

Eveline Peters

Wat ben ik ontzettend blij dat ik hier bij earth-matters terecht ben gekomen en met open armen ben ontvangen! Enerzijds sta ik nog relatief aan het begin van een proces van bewustwording maar anderzijds ben ik er eigenlijk al mijn hele leven mee bezig...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Eveline PetersLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Als we het durfden, als onze maatschappij werkelijk ballen had, dan zouden we de misstanden in deze maatschappij aanpakken.

Jerry Garcia, zanger Grateful DeadBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.