Niets dan de waarheid

ViaMoi

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:5343
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Uitgeverij Akasha

Gekoppelde categorieen
Boeken, Bewustzijn, Media en agenda

Door de eeuwen heen heeft de mens altijd naar iets groters gezocht. Iets wat ons kan bevrijden uit de vele emoties die onze rust verstoren en onze visie vervormen. We zoeken een geestestoestand die het mogelijk maakt om door de mist heen te zien. We zoeken naar de waarheid die een antwoord is op onze eeuwige vragen: Waarom ben ik hier? Wat is de zin van het leven?

Als we de waarheid écht zien, maken we ons los van oude ideeën. Dat veroorzaakt een revolutie in onze geest. We zien in dat we hebben geleerd ons leven te leiden in een onbewuste samenzwering van leugens.

Dit boek is bedoeld voor wie nieuwsgierig is naar wat het leven eigenlijk is en wat het ware doel van het leven is. Wanneer je het boek leest met een open ontspannen geest en de oefeningen doet, krijg je een mentale spiegel die vrij is van vervormingen. Je krijgt een helder inzicht dat je volledige vrijheid schenkt van alle blokkades voor je vitaliteit. Je ontvangt de wijsheid van je echte persoonlijkheid.

Als het slapende gedeelte van ons Ware Zelf wakker begint te worden, zal alles veranderen en worden we bevrijd.

Thom McShane is geboren in Schotland en woont en werkt nu het grootste deel van het jaar in Nederland. Gebaseerd op het boeddhisme en diverse andere religies ontwikkelde hij zijn eigen leer. Thom was jarenlang de raadgever en leraar van Derek Ogilvie. Samen met Mariska Adrichem richtte hij in Nederland de Zentinel Stichting op.

 Niets dan de waarheid

ISBN 978 94 6015 050 0

288 pagina's

Uitgeverij Akasha

Thom McShane


Geplaatst door Uitgeverij Akasha

Uitgeverij Akasha

Akasha is een spirituele uitgeverij die midden in de maatschappij staat. We zijn vriendelijk, open, bewust en persoonlijk. De uitgeverij is gevestigd in het mooie Drenthe. Geïnspireerd door rust en ruimte wordt er hard gewerkt aan nieuwe boeken...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Uitgeverij AkashaLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

De meeste mensen zijn anderen.

Oscar Wilde, Brits auteurBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.