Nu komt het erop aan!

Ad Broere bij de Belfort Group

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:5891
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Ad Broere

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, (Verborgen) nieuws, Economie, Aarde en milieu

Op 14 oktober heeft Ad Broere een openbare lezing gehouden voor de Belfort groep in Gent. Hij zette voor een groot en geïnteresseerd publiek uiteen waarom nu de tijd is gekomen om een einde te maken aan het huidige financiële systeem en hoe wij met elkaar vorm kunnen geven aan een nieuwe economie waarin geld een ondergeschikte rol speelt. Van de lezing is door Geert De Vleeschouwer een registratie gemaakt, waarvan een gedeelte op Youtube staat weergegeven.

De Belfort-group
(citizens in action) is een beweging van burgers die zich zorgen maken omtrent een aantal maatschappelijke evoluties die een bedreiging vormen voor ons basisrecht om in waarheid, vrijheid en op een volwaardige wijze mens te kunnen zijn.
Onze aandachtspunten zijn chemtrails, vaccinaties en codex alimentarius, maar andere interessante onderwerpen worden niet gemeden. De touwtrekker van onze beweging is ex-burgemeester Peter Vereecke. Via regelmatige bijeenkomsten, cursussen, gerichte acties, gerichte brieven, petities,... trachten we in waarheid, vrijheid en integriteit, te informeren en verandering te brengen.


Geplaatst door Ad Broere

Ad Broere

Auteur, spreker, adviseur, vernieuwer en inspirator.

Ik ben van mening dat het financiële systeem in zijn huidige vorm een groot gevaar vormt voor zowel het materiële als het geestelijke welzijn van de mens.  Praktijken, zoals nanotrading, ongelimiteerde speculatie met derivaten en grootschalig gokken op grondstoffen vergiftigen de economie en veroorzaken een steeds grotere instabiliteit, die uiteindelijk gaat leiden tot ineenstorting van het financiële systeem...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Ad BroereLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Om jezelf te leren kennen moet je kijken hoe je met andere mensen omgaat.

Bruce Lee, Amerikaans KungfuspecialistBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.