Google Duplex gaat de wijde wereld in: nieuwe dimensie kunstmatige intelligentie in dagelijks leven

Duplex

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:3538
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
(Verborgen) nieuws, Technologie, Media en agenda

(Earth Matters) Google Duplex is de bellende Google assistent die reserveringen voor je maakt in restaurants, bij kapsalons etc. De virtuele asssistent wordt binnenkort uitgerold over 43 Amerikaanse staten. Google heeft dus voldoende vertrouwen in deze software om het in het publieke domein los te laten. 

Met Duplex kunnen consumenten automatisch een reservering maken, bijvoorbeeld voor een restaurant of de kapper. ‘Het kost maar een paar seconden om je assistent te vertellen waar je naartoe wilt’, laat het bedrijf weten in een blogpost. ‘De assistent belt naar het restaurant om te zien of deze geschikt is voor je verzoek. Zodra de reservering is voltooid, ontvang je een melding, een e-mailupdate en een agenda-uitnodiging zodat je deze niet vergeet.’ En dat is nog maar het begin, de use-cases zullen snel worden uitgebreid.

Of de toepassing ook naar Nederland komt is slechts een kwestie van tijd. Google lanceerde vorig jaar spraakassistent Google Assistent in Nederland.

En zo kan het dus ook in de nabije toekomst ;)

Bron: Earth Matters


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Hoe 'Het zou moeten zijn' heeft nooit bestaan, maar mensen blijven proberen ernaar te leven. 'Hoe het zou moeten zijn' bestaat niet, er is alleen wat er is.

Lenny Bruce, Amerikaans stand-upcomedianBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.