Vanaf 4-11-18 expositie "Terug naar je eigen kracht" in Leeuwarden en Paterswolde

Bloembol op acryl

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:2615
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Kunst

(Agenda-item | door Catharina Nieuwenhout) De eerste tentoonstelling opent op 4 november om 16.00 uur in Leeuwarden bij Stichting Zienn, Nieuweweg 3, 8911 LK Leeuwarden, in het voormalig ABN gebouw in het centrum. Maar om 13.00 uur geef ik een workshop geheten Terug naar je eigen kracht. De kosten hiervoor zijn 10 euro en je kunt je opgeven bij [email protected] 
 
De expositie is is te bezichten van 4 november tot 26 november  2018. Het gebouw is op 10 minuten loopafstand van het station. In het kader van Leeuwarden Culturele Hoofdstad van Europa organiseert de stichting Zienn exposities met als overkoepelend thema gemeenschapszin. Catharina Nieuwenhout stelt 12 linosnedes ten toon over de kracht van gewone mensen tegen een achtergrond van de beperking van de democratie, zoals die overal ter wereld dreigt plaats te vinden.
Voorafgaand aan de tentoonstelling, van 13.00 tot 15.00 uur  geeft ze een schilder en teken-workshop over beeldend weergeven van kracht in jezelf. Een leuk experiment, nietwaar? Hier voor zijn 8 plaatsen beschikbaar. Intekenen is mogelijk via [email protected] onder vermelding van workshop 4 november Catharina Nieuwenhout. De kosten inclusief materiaal zijn 10 euro, graag contant te voldoen.
 
De tweede komende tentoonstelling is bij Galerie Paterswolde, Catharina Nieuwenhout exposeert daar met 4 etsen samen met 157 andere kunstenaars die ook allemaal 1 tot 6 kunstwerkjes inleveren.
Voor de derde keer organiseert Galerie Paterswolde een miniatuurkunst-expositie. Honderden werkjes zullen de galerie vullen van 26 november t/m 3 januari.De opening is op zondag 25 november. De formele opening is om 16:00 uur met uiteraard een hapje en een drankje. In verband met de verwachte drukte is de galerie echter al vanaf 14:00 uur geopend voor een preview. openingstijden maandag: 13 - 18 uur, dinsdag t/m vrijdag 10-18 uur en zaterdag 10-17 uur. Zondag gesloten, behalve gedurende expositie-openingen . Adres: Hoofdweg 161, 9765 CG Paterswolde, 9765 CG Paterswolde. 
 
Bron: Catharina Nieuwenhout

Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Hij die een reden tot leven heeft, kan vrijwel alle omstandigheden verdragen.

Friedrich Nietsche, Duits filosoofBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.