17-09-18 | Zelf - Bewustzijn | Antwerpen | Martijn van Staveren

Martijn in België

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:8862
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Bewustzijn

(Earth Matters) "Door openlijk en vrijuit te spreken over mijn kennis en ervaringen, stel ik deze informatie beschikbaar voor het publieke domein. Ik doe dit door kwetsbaar te zijn en zonder schaamte te vertellen, wetende dat slechts enkelen werkelijk kunnen en willen Zien"

Martijn van Staveren

Op deze eerste openbare dag in België met Martijn van Staveren deelt hij in het eerste deel een overzicht van zijn onalledaagse kennis en ervaringen. In het tweede deel gaan we gelijk praktisch aan de slag met een verdieping in het autorisatie vermogen, het toepassen van je creatiekracht in je dagelijkse leven vanuit je wezenlijke kracht.

Het contact leggen met je meta-bewustzijn en het doorbreken van Mind Control invloeden van buitenaf is een belangrijk thema waar aandacht aan gegeven zal worden. Buitenaardse en interdimensionale beschavingen communiceren via een vrije “bandbreedte”, het is deze frequentie waar je als mens weer toegang tot mag gaan krijgen.

We kijken naar "externe invloeden" zoals beïnvloeding via familiair bewustzijn, DNA. We noemen dit ook wel holografisch familiair bewustzijn. Doordat de Mens beschikt over een enorm vermogen "bewustzijn", is het mogelijk je te ontkoppelen van dit veld. Vrij komen van holografische genetische (voor)programma's houdt in terugkeren in je eigen mogelijkheden. 

De doelstelling is je eigen vermogen te vergroten, jouw Kracht van Creatie te hervinden en zorgen dat dit op een werkbare wijze te integreren is in je dagelijkse leven. In de huidige tijdspanne waarin wij leven, zijn wij meer dan ooit eraan toe los te komen van de controlelagen en zijn wij op weg naar innerlijke bevrijding. Deze reis op planeet Aarde staat primair in het teken om jouw onderscheidingsvermogen toe te passen en op geheel eigen wijze de werkelijkheid van jou bestaan een betekenis en inhoud te geven. 

 • Datum: maandag 17 september
 • Deuren open: 12:30 uur
 • Aanvang: 13:00 uur
 • Einde: 17:00 uur (optioneel diner buffet tot 19 uur)
 • Locatie: de Winkelhaak (Lange Winkelhaakstraat 26 - 2060 Antwerpen) 
  Een mooie hedendaagse architectuur als decor, gelegen vlakbij Antwerpen Centraal Station
  Parkeergarage voor de deur aan een zeer voordelig tarief (€6,65/dag)
 • Bijdrage: € 35,00 
 • Reserverenvia Earth Matters Shop

Op deze eerste openbare dag in België met Martijn van Staveren bieden we een heerlijk vegetarisch dinerbuffet aan om nadien ontspannen met elkaar uit te kunnen wisselen.

Julie en Tom van Bar Oscar maken de lekkerste gerechten met dagverse producten die ze zelf uitzoeken en deels biologisch zijn. We weten dus nog niet precies wat het menu gaat worden, maar om je alvast een indruk te geven: 

 • soep met brood en boter
 • quiches (lauwwarm)
 • groenteballetjes 
 • quinoasalade, couscoussalade, rijstsalade,… volgens inspiratie en aantal personen
 • huisgemaakte hummus
 • frisse salade met diverse seizoensgroenten

Als je mee wilt eten dien je dat wel vooraf te reserveren middels het kopen van dit product in de webshop. Prijs € 25,-.

Rond 17:00 uur ronden we af en zal het buffet, voor mensen die vooraf hebben gereserveerd, klaar staan.

Mocht je niet mee willen eten en toch willen blijven kan dat natuurlijk ook, er kunnen echter geen zelf meegebrachte waren worden genuttigd. 

Wil deze middag graag bijwonen maar is € 35,- toch teveel? Voor minima zijn er 2 x 2 gratis kaarten beschikbaar. Stuur daarvoor een verzoek aan [email protected] 
Aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst en krijgen binnen 2 werkdagen bericht. Als je geen bericht krijgt zijn de plekken helaas al vergeven.

Meer informatie over Martijn van Staveren en de paradigmsverschuiving van het menselijk bewustijn: martijnvanstaveren.nl

Bron: Earth Matters

Winkelhaak: routebeschrijving


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Vaak is er meer moed voor nodig om een mening te veranderen dan om erbij te blijven.

Willy Brandt, Duits BondskanselierBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.