08-08-18 | Mensbeleving met Veluwse natuurwandeling

Mensbeleving Ommen

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:6905
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Observatie- en bekrachtigings-bijeenkomsten

(Agenda-item | Earth Matters) Voor de Mensbelevingen met Martijn van Staveren komen mensen uit alle provincies (en ook uit België en Duitsland) op een prachtig stukje natuur bij elkaar. De meesten zijn vreemden voor elkaar, maar telkens monden deze middagen uit in warme vrienderijke ontmoetingen. In de vakantie, op woensdag 8 augustus, willen we daarom nog graag een keer de gelegenheid geven om samen te komen.

We gaan deze keer naar Gelderland en beginnen met een prachtige Veluwse natuurwandeling van ongeveer 45 minuten. Aangekomen bij een mooi stuk natuurschoon nemen we plaats om met elkaar uit te wisselen over wat het betekent om Mens te zijn in deze wereld, wat betekent dat voor jou? Martijn zal zijn inspiratie delen en ons uitnodigen om daar zelf ook over te delen. We onderzoeken thema's, waarbij we door de barrières heen gaan welke we veelvuldig vanuit spiritualiteit en new age hebben geleerd. Het is nu de tijd om vrij te komen van het oude paradigma. Terugkeren in je eigen bewustzijn, vanuit je eigen kracht en autoriteit in het NU zijn. Gedrag, handelen en overtuigingen in het gevoelsbewustzijn nemen we deze dag mee tijdens de besprekingen.

Door te gaan werken met je eigen kracht van creatie als Schepperwezen, kun je loskomen van het oude paradigma. Centraal staat dat de Mens haar eigen vermogen gaat beseffen, om meer geluk, vreugde en innerlijke vrijheid te ervaren. De Mensbeleving is vooral een dag om dat met elkaar te delen en te vieren, midden in de natuur.

Tussen 17 en 18 uur ronden we de Mensbeleving af. Er is geen optionele lunch of diner geregeld deze keer, maar wel een gezamenlijke Pot Luck aan het eind (vrij voor wie wil). Een pot luck is een gezamenlijke maaltijd waarbij iedereen iets zelfgemaakts te eten meeneemt voor net iets meer mensen dan waarmee je komt. Met minimale kosten kunnen we zo toch een zeer gevarieerde en vooral gezellige, gezonde en ongedwongen maaltijd met elkaar nuttigen. Als je er rekening mee wilt houden is bio en vega fijn, maar voel je nergens toe verplicht. Heb je geen tijd, geen zin, wil je alleen je eigen eten of geen eten maar er wel bij zijn, dat is uiteraard allemaal geen probleem.

Lief en mooi Mens, ben je er bij?
Grootse groeten van Martijn van Staveren, Arjan Bos en Moniek van Pelt


Mensbeleving in de natuur met Martijn van Staveren

Woensdag 8 augustus 2018
van 13.00 tot 17.00 uur

Locatie: 
Op een prachtige plek in de Veluwe.
Op 6 augustus krijg je als deelnemer de routebeschrijving toegestuurd.

Meenemen: 

  • Als je niet op de grond wilt zitten: een opvouwbaar krukje of matje/meditatiekussen.
  • Afhankelijk van het weer: regenkleding. 
  • Je eigen drinken en eventueel een versnapering (laat geen afval achter svp)
  • Als je meedoet met de Pot Luck: iets lekkers zelfgemaakts (liefst bio en vega) voor net iets meer mensen dan waarmee je komt 

    Bijdrage:

  • € 25,- (klik hier om je in te schrijven)

Wil deze middag graag bijwonen maar is € 25,- toch teveel? Voor minima zijn er 2 x 2 gratis kaarten beschikbaar. Stuur daarvoor een verzoek aan [email protected]
Aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst en krijgen binnen 2 werkdagen bericht. Als je geen bericht krijgt zijn de plekken helaas al vergeven.

Meer informatie over Martijn van Staveren en de paradigmsverschuiving van het menselijk bewustijn: martijnvanstaveren.nl


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

"Kennis bestudeert anderen... wijsheid kent zichzelf."

Lao TseBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.