Vanaf 09-06-2018 | Kapelle-op-den-Bos (BE) | Excursion Workshop

Monroe Institute

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:2195
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Focus 34

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Meditatie

(Agenda-item | Focus 34) Kan iedereen astraal reizen ? Kan je overleden mensen ontmoeten? Zijn er verschillende werelden na het overlijden? Kan je deze nu al bezoeken? Kan je andere dimensies ervaren? Kan je in contact treden met je gidsen? Helpt deze kennis mij in dit leven? Het antwoord op al deze vragen is … JA! Hiervoor hoef je niet te leven als een asceetof jarenlang al mediterend op een matje te zitten. Je kan dit ook zelf op een eenvoudige -westerse- manier ervaren.

Wil jij verschillende staten van bewustzijn persoonlijk ervaren? Dan is de Excursion Workshop, ontwikkeld door het Monroe Institute (TMI) voor jou. Gedurende twee dagen - zaterdag 9 en zondag 10 juni - werk je aan jouw personal development en ervaar je hoe je zelf je eigen leven positief kan veranderen: van het voorkomen van stress en burn-out tot het ontdekken van andere bewustzijnstoestanden, communicatie met je hogere zelf, en out-of-body ervaringen.

Via de Hemi-Sync®-audio-technologie helpen we je om geestelijke en mentale rust te bereiken en leer je hoe jij jouw leven - terug - in handen kan nemen. De basis van de workshop zijn specifiek ontwikkelde oefeningen gebaseerd op Hemi-Sync®; en samen met de nodige uitleg, interactie en ondersteunende groepsgesprekken onder de professionele begeleiding van Rolf zorgt dit voor een dynamische tweedaagse. Hiernaast krijg je de tijd om zelf de inzichten toe te passen (ter plekke en ook daarna thuis) aan de hand van de aangeleerde methodes.

Datum: zaterdag 9 en zondag 10 juni 2018
Duur: 2 dagen, telkens van 9u00 tot +/- 17u30
Locatie: Domein Koningsteen, Oxdonkstraat 168, Kapelle-op-den-Bos - België
(mogelijkheid tot overnachting ter plekke)
Voertaal: Nederlands
Audio: Engels (in de Hemi-Sync® oefeningen)
Trainer: Rolf Nuyts, trainer TMI

Bijdrage: nu €295 (i.p.v. €495)
Inbegrepen: 
▪ uitgebreide pauzes en 2x lunch
▪ Excursion Workshop Manual
▪ waardebon t.w.v. € 200 voor toekomstige workshops
▪ CD naar keuze

Inschrijven via: [email protected]
Website: www.focus34.com


Over Rolf Nuyts

Op z’n 10de kwam Rolf voor het eerst - bewust - in aanraking met het fenomeen Buitenlichamelijke Ervaringen. Dit zette hem ertoe aan onze realiteit te bestuderen en te onderzoeken door zich onder te dompelen in een waaier van gebieden, zoals filosofie, religie, geschiedenis, politiek, economie, ... . Hoewel elk van deze gebieden een zekere “waarheid” bevatte, kwamen ze niet tot leven tot hij in 2003 het werk van Bob Monroe ontdekte. Na jaren van onderzoek en experimenteren, integreert hij nu de ervaren kennis in z’n dagdagelijkse leven.

Sinds 2013 is Rolf Certified Outreach Trainer en Off-Campus Residential Trainer aan het Monroe Instituut (TMI) en vanaf juni 2014 ook Member of the Board. Zijn missie is zoveel mogelijk mensen te laten ervaren dat ze veel meer zijn dan ze ooit zelf bedacht hebben. Hemi-sync® wordt hierbij gebruikt als laagdrempelige tool om de eigen ervaringen te kaderen en zin te geven. Dit laat mensen toe de eigen autoriteit te (h)erkennen en de oorspronkelijke staat van soeverein mens te be-leven.


“Go and find out for yourself” - Robert Monroe


Bron: www.focus34.com


Geplaatst door Advertenties

Advertenties

Waarom adverteren op Earth Matters?
Bij Earth Matters adverteren is: “adverteren vóór de doelgroep dóór de doelgroep”. Uw klanten en onze bezoekers zijn namelijk één en dezelfde...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van AdvertentiesLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Het meest wezenlijke dat je moet onthouden, is dat het leven dialectisch is. Het bestaat door dualiteit, het is een ritme tussen tegengestelden. Je kunt niet eeuwig gelukkig zijn, anders verliest geluk alle betekenis. Elk genoegen heeft zijn eigen leed, en elk leed heeft zijn eigen genoegen.

OshoBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.