Zondag 22-04-2017 | Balk | Piramide Ervaringsdag

Siemen Banga

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:2642
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Siemen Banga

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Persoonlijke ontwikkeling

(Agenda-item | Banga Piramides | Evenwijs) In een piramide wordt energie op een bepaalde manier gebundeld. Je lijf of dat wat je erin zet wordt daardoor beïnvloed. Tijdens deze ervaringsdag kan ik je van alles vertellen over piramides; laat ik je zien wat je met piramides allemaal kunt doen en kun je ervaren hoe het voelt als je in een piramide zit. Piramides zijn namelijk helemaal niet oud en stoffig - piramides zijn heel modern en bijzonder. Wil je verschillende piramides zien? Wil je ervaren wat een piramide doet? Wil je weten wat je allemaal met een piramide kunt? Kom dan aanstaande zondag langs in Balk.

 

Informatie over het evenement
Je lijf of dat wat je in een piramide zet wordt beïnvloed, het onttrekt zich aan de wetten die buiten de piramide gelden. Piramides zijn oud, erg oud, ze stonden er al geruime tijd voordat er farao's in bijgezet werden. Als je in het fenomeen duikt dan kom je tot de ontdekking dat de maatvoering en de Noord-Zuid lijn heel belangrijk zijn. Uiteraard is dat geen toeval, daar is door ‘iemand’ stevig over nagedacht. Piramides waren en zijn energie-centrales.

Je kunt natuurlijk afreizen naar Egypte maar het kan makkelijker. Een schaalmodel op Nederlandse bodem werkt ook. Afhankelijk van de grootte kun je er kleine of grote voorwerpen inzetten. In een piramide van twee meter kun je ook zelf gaan zitten.

Alles wat je in een piramide zet onttrekt zich aan de wetten die buiten de piramide gelden. Omdat piramide energie inwerkt op alle niveaus, lichamelijk en geestelijk emotioneel kun je ze voor uiteenlopende zaken inzetten. Je kunt de piramide gebruiken als energie oplader, als verander-manager, emotie-resetter, proces-coach, anti-depressivum, pathogenen-doder, wond-genezer en alles wat je nog meer kunt bedenken. Piramide energie heeft namelijk invloed op je levenskracht en je zelfherstellend vermogen en dat is niet niks. In Balk bij Evenwijs op deze ervaringsdag staat de Grote Banga Piramide, samen met heel veel kleintjes voor je klaar.

Kijk voor meer informatie over piramides en dit evenement op http://siemenbanga.nl/.

 

Informatie

Datum: zondag 22 april 2017
Tijd: van 11:00 tot 17:00
Adres locatie: Evenwijs, Dubbelstraat 4, 8561BC, Balk
Kosten: (geen)
Aanmelden: (niet nodig)            
Website: http://siemenbanga.nl/

 

Bron: http://siemenbanga.nl/


Geplaatst door Advertenties

Advertenties

Waarom adverteren op Earth Matters?
Bij Earth Matters adverteren is: “adverteren vóór de doelgroep dóór de doelgroep”. Uw klanten en onze bezoekers zijn namelijk één en dezelfde...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van AdvertentiesLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Stel je voor dat alles een illusie is, dat er niets bestaat? In dat geval heb ik absoluut te veel betaald voor mijn tapijt.

Woody Allen, Amerikaans acteurBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.