Access Bars Trainingsdag

Balanced Hearts

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:4818
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Balanced Hearts

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Bewustzijn

(Balanced Hearts | Agenda-item) Op 11 maart 2018 in Bergen NH zie website (KTNO geaccrediteerd). Herinner jij nog de laatste keer in je leven dat je volkomen relaxed was en dat je je totaal gekoesterd en verzorgd voelde?  Of is het een beetje lang geleden dat je zonder oordelen over jou en je lichaam heling en genegenheid hebt ontvangen? De eerste cursus in Access Consciousness is Access Bars™.

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

Iedere Bars-sessie kan 5 tot 10 duizend jaar aan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met de desbetreffende bars-punten die worden aangeraakt. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen? Is het je opgevallen dat je leven nog niet is zoals jij eigenlijk zou willen dat het is? Het is mogelijk om te ontvangen wat jij werkelijk wenst, als je bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder te ‘doen’. De bereidheid om te ontvangen en het leren van Access Bars zorgt ervoor dat er veel meer hiervan in jouw leven te voorschijn kan komen.

Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer. In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets veel en veel mooiers. Tijdens de lesdag krijgt een Bars ‘manual’ met alle informatie, een geluidsopname van de dag en een geplastificeerde ‘head chart’ mee naar huis om je te helpen bij het geven van een sessie. Alles wat je nodig hebt, ligt voor je klaar. Je hoeft alleen maar de deuren te openen.
Ben jij klaar voor de nieuwe stap? 

Youtube Video Access Bars

 

De wetenschap vertelt ons dat de eigenlijke bol-ronde vorm van onze cellen onder invloed van gedachten, gevoelens en emoties verandert in een ovaal-vorm. Dit is de voorloper van ziekte. Als we de BARS ‘runnen’ bevrijdt dit proces de cellen van deze impact waardoor deze kunnen terugkeren naar hun oorspronkelijke ronde vorm. Dit genereert gezondheid in het lichaam.

Hoe zou het zijn om deze simpele techniek zelf te leren om hem toe te passen op jezelf en anderen? Welke bijdrage zou dat zijn in jouw leven?

Video Access Bars® by Neuroscientist Dr. Jeffrey L. Fannin


Deze video geeft een overzicht van wat er gebeurt in de hersenen tijdens een Access Bars sessie, door neurowetenschapper dr. Fannin gepresenteerd samen met Gary Douglas, die Access Consciousness® heeft opgericht. Dr. Fannin analyseert ruim 15 jaar de werking van de hersenen. De analyse van de Bars sessie vond hij zo fenomenaal dat dit hem totaal verbaasde! Het gehele hersengebied was in Alpha-, Theta- en Delta staat gekomen (groen-blauw), dit is een coherente staat waarin jouw dromen zich kunnen manifesteren.

De Bars® zijn de kern van Access Consciousness®. Voor meer informatie over de Bars Class vraag aan Laura: 0647398918 of [email protected]

THE FOUNDATION *OF BLISS & ABUNDANCE*
Anicha geeft in februari ook de vervolgcursus van Access Bars, the Foundation van 21 t/m 24 februari 2018 in Breda, website: http://balancedhearts.com/nl/the-foundation/50/ (KTNO geaccrediteerd)

Tijdens the Foundation van Access Consciousness® herinneren we te creëren vanuit het oorspronkelijke, oneindige wezen dat we zijn. Vanuit deze staat van zijn, zijn alle mogelijkheden aanwezig en toegankelijk. Alles vloeit met gemak, vreugde en overvloed.

Met dit bewustzijn bekijken we alle beperkende basisovertuigingen, die ons afleiden om in deze staat van zijn te blijven. The Foundation biedt de mogelijkheid en het doel deze overtuigingen los te laten en te transformeren op mentaal, emotioneel en fysiek niveau. Access Consciousness geeft een set gereedschappen en technieken, die je in staat stellen een andere werkelijkheid te creëren. Tijdens deze 4 dagen geef en ontvang je ook 3 lichaamsprocessen van Access om dit alles ook te belichamen.
Deze class is bedoeld om meer gemak, bliss en overvloed in jouw leven te ontvangen.

Voor meer informatie over the Foundation in Breda, vraag aan Joyce, tel. 0651030375


ACCESS ENERGETIC FACELIFT
Energetic Facelift Class is bij Balancedhearts in Bergen NH op zondag 18 februari 2018, website: http://balancedhearts.com/nl/body-processen/54/  (KTNO geaccrediteerd)

Gary Douglas, de oprichter van Access Consciousness zegt dat de resultaten blijvend zijn na 20 Energetische Facelift behandelingen.

Voordelen:
* Lift je gezicht en geeft het een 'wakkere' uitstraling
* Zachte en gladde huid
* Keert het proces van veroudering
* Ont-stressen
* Een energieke en ontspannende behandeling

De Access Energetic Facelift is een heerlijk verzorgend en ontspannend hands-on lichaamsproces dat er voor zorgt dat rimpels vervagen, je huid verstevigd. Het verjongt niet alleen je gezicht, het lift en verbetert ook je lichaam van binnen uit.

Deze unieke techniek maakt gebruik van 30 verschillende energieën die de celstructuur van het gezicht en het gehele lichaam veranderen. Het maakt gebruik van meerdere frequenties die de natuurlijke stroming van energie herstellen in en rond het lichaam.

Daarbij lost het blokkades en stagnaties op in de energievelden die meestal veroorzaakt wordt door emotie en stress. Doordat de energie weer heerlijk gaat stromen in het lichaam, beginnen de spieren te ontspannen en de huid ziet er jonger uit.

Mensen die deze Energetische Facelift hebben ontvangen vertellen over het gevoel van een lift in hun hele leven, ervaren meer energie, stabiliteit en helderheid!

Wat kun je verwachten?

Elke behandeling is anders, ongeacht hoe vaak je dit proces hebt laten doen of hebt gegeven. Elke keer zul je weer andere prachtige resultaten zien verschijnen!

De Access Energetic Facelift is veilig voor iedereen, alle leeftijden en goed samen te gebruiken met welke andere behandeling dan ook.

In de Access Energetic Facelift Class leer je dit zorgzame proces geven en ontvangen. Je geeft en ontvangt hem 2x en krijgt daar alle begeleiding bij. We sluiten de dag af met een Certificaat. Daarna kan je dit proces thuis geven en hem bijvoorbeeld toevoegen aan je praktijk of onderling met een vriend(in) uit wisselen.

Wordt het tijd om voor jou te kiezen voor iets nieuws?

Wat voor mooie bijdrage kan dit zijn voor jou en welke grote verandering in bewustzijn kan dit geven aan jou?

Voor meer informatie over de Energetic Facelift Class, vraag aan Sophie, tel: 0633670794


ANICHA VOS

Even voorstellen, m'n naam is Anicha Vos.
Ontspanning en humor zijn belangrijke elementen in alles wat ik doe. Het geeft me erg veel blijdschap en voldoening om de cursussen van Access Consciousness, Drunvalo Melchizedec, Bellydance en Access behandelingen te mogen geven.
Ik ben zo dankbaar voor m'n zoon Storm en m'n hondje Kiwi en alle warme, fijne, bijzondere mensen in mijn leven!
Mijn hobbies zijn de Bars, Body Processen van Access uitwisselen, dans, natuur, reizen en natuur foto's maken, mooie dingen maken en genieten! Welkom op mn FB page Anicha Vos & balancedhearts.

DATA
:

*Energetic Facelift 18 februari & Body Proces Classes:
http://balancedhearts.com/nl/body-processen/54/


*The Foundation 21-24 februari in Breda:
http://balancedhearts.com/nl/the-foundation/50/


*Access Bars Certificerings Class 11 maart in Bergen NH:
http://balancedhearts.com/nl/the-bars/9/

www.balancedhearts.com
Kloosterlaan 2
1861SE Bergen NH
E-mail: [email protected]
Website: www.balancedhearts.com

Alle trainingen van balancedhearts.com zijn door het KTNO geaccrediteerd als bijscholing voor therapeuten, voor de volgende beroepsverenigingen: LNVG, VBAG, BATC

 

Bron: Balanced Hearts


Geplaatst door Advertenties

Advertenties

Waarom adverteren op Earth Matters?
Bij Earth Matters adverteren is: “adverteren vóór de doelgroep dóór de doelgroep”. Uw klanten en onze bezoekers zijn namelijk één en dezelfde...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van AdvertentiesLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Liefde en mededogen zijn noodzakelijk, geen luxe. Zonder deze twee kan de mensheid niet voortbestaan.

Dalai Lama, Tibetaans monnikBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.