23-28 juli | 6-daagse Training tot Aura & Chakra Practitioner | Amsterdam

Lightwave

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:6558
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Lightwave

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Therapieën

(Agenda-item | Lightwave | Dominicus Hettinga) Wil jij ontdekken hoe je beter en diepgaander inzicht kunt krijgen in de werking van de menselijke aura en de chakra’s, waardoor je meer verbinding zult ervaren met de client?

Wil je alle facetten van de aura & chakra’s ontdekken zodat jouw sessies als Aura & Chakra Practitioner krachtiger worden en een beter resultaat hebben?

Wil jij je onontdekte innerlijke talenten meer en meer doen onthullen, waardoor je je eigen levenspad zult gaan ontdekken?

Wil jij als Aura & Chakra Practitioner anderen professioneel helpen met hun klachten, waardoor jij als healer veel cliënten aantrekt?

Wil jij vol passie op een hoger bewustzijnsniveau werken?

Wil je ontdekken hoe je je eigen belemmeringen en oude patronen kunt oplossen, waardoor je meer en meer jezelf durft te zijn?

Dan is deze Aura & Chakra Practitioner iets voor jou!

Deze advanced Training tot Aura & Chakra Practitioner gaat jou een sterk fundament geven om een krachtige Healer te zijn. Na deze 6 daagse kun jij je energetisch op iedereen afstemmen, waardoor het werken met de Aura & Chakra’s je steeds gemakkelijker afgaat.

Daarnaast is de groep klein (max. 10 mensen), zodat je veel persoonlijke aandacht krijgt en daardoor als Aura & Chakra Practitioner sneller, gemakkelijker en eenvoudiger de technieken tot je kunt nemen.

Waar en wanneer is de 6-daagse Training tot Aura & Chakra Practitioner:

AMSTERDAM  (nog 5 plaatsen vrij)

Centrum de Roos, P.C.Hooftstraat 183
23, 24, 25, 26, 27, 28 juli 2018

  • Tijden: van 10.30 uur tot 17.00 uur.
  • De kosten voor deze advanced training zijn €782 p.p. Dit is inclusief koffie, thee, lunch en een uitgebreid lespakket.

Je krijgt het certificaat Aura & Chakra Practitioner wanneer je de training met goed gevolg hebt afgerond.

Dit betekent dat je dan als Aura & Chakra Practitioner direct aan de slag kunt gaan.

Je kunt je aanmelden via [email protected] of 050-7370365

Bron: www.lightwave.nl


Reactie cliënt:

Beste Dominicus,  

Bijzonder was de extra aandacht die Dominicus mij schonk. Al heel lang had ik behoorlijk last van mijn rechterschouder. Het belemmerde mij erg in mijn werk met gehandicapte jongeren. Ik was daarvoor onder behandeling bij ondermeer een manueel-therapeut, maar daar was niet veel vooruitgang. De techniek die jij op mijn schouder toepaste maakte dat ik de volgende dag al, en dat tot op heden, geen enkele last van die schouder meer heb. De vervolgafspraken met de manueel-therapeut kon ik direct afzeggen. Je hebt me weten te overtuigen van jouw bijzondere gaven! Ik ben je erg dankbaar!

Met hartelijke groet, Loes.

Reactie client:

Enkele jaren geleden ben ik geopereerd ivm kanker in mijn linkeronderbeen. Hierdoor raakte een zenuw beschadig waardoor ik dag en nacht veel pijn had. Ik ben in verschillende pijnpoli’s geweest om van de pijn af te komen. Niets hielp.

Als cliënt ben ik behandeld door een leerling Aura Practitioner, die mij 15 minuten behandelde op mijn pijnlijke plek. Na deze behandeling kon ik weer pijnvrij de deur uit.

Ik kan het niet geloven, maar na een half jaar ben ik nog steeds pijnvrij!

Kees

Reactie client:

Vele jaren had ik last van scoliose en dit werd steeds erger. Ik ben hier meerdere keren voor behandeld door de reguliere zorg, maar het kwam steeds terug. Soms zo erg dat ik bijna niet kon liggen van de pijn in mijn rug.

Dominicus, jij hebt een half jaar geleden iets gedaan in mijn aura waardoor de klacht verdwenen is en mijn lichaam weer recht staat!  Ook ben ik weer in staat om schoenen te dragen mét hakjes, iets wat voorheen onmogelijk was.

Fien


Geplaatst door Advertenties

Advertenties

Waarom adverteren op Earth Matters?
Bij Earth Matters adverteren is: “adverteren vóór de doelgroep dóór de doelgroep”. Uw klanten en onze bezoekers zijn namelijk één en dezelfde...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van AdvertentiesLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

“We’ll know our disinformation program is complete when everything the American public believes is false.”

William Casey, CIA-directeur (1981)Bij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.