14-10-2016 | Groningen | SHiNE met Kareem Raïhani | Workshop Sacrale Dans Cobi Mennes

SHiNE

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:5791
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Orongo

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Kunst, Dans, Bewustzijn

(Agenda-item | Youniversal Dance) SHiNE het unieke dansfeest met DJ Kareem Raïhani. Met zijn muziek creëert hij een open sfeer waarin iedereen welkom is en het leven vol wordt gevierd.   

Sacrale Dans is een meditatieve vorm van bewegen, waarbij het plezier en het genieten van de dansers voorop staan. Passen zijn eenvoudig aan te leren en danservaring is niet noodzakelijk. Fouten bestaan niet, alleen variaties. Ieder mens stapt op zijn of haar manier in de kring met een eigen achtergrond, met eigen overtuigingen en met een eigen naam voor het Goddelijke. Sacrale Dans is voor jong en oud, voor dik en dun, voor getrainde en ongetrainde lichamen. Binnen de cirkel staat iedereen even ver van het midden en zijn we elkaars gelijke. 

☆ Datum  
Vrijdag 14 oktober 2016   

☆ Programma   
19:30 Deur open   
20.00 Workshop Sacrale Dans 'Meditatie in beweging' Cobi Mennes 
21:00 SHiNE met DJ Kareem Raïhani   
02:00 Einde   

SHiNiNG LOUNGE   
* Stoelmassage door Tanya Reitsma  
* Sierlijke bodypaint door Renee van Os  Yarick Westein 
Bijzonder lekkere hapjes van Renee Casselman 
* Unieke darlings van Ilone Bruijn  
* Handgemaakte sieraden en accessoires van Emi's Handmade   
* Kleurige dreamcatchers van Yvanka Rainbow 

☆ Tickets (www.orongo.nl)  
SHiNE dansfeest   
€ 12,00 presale   
€ 15,00 aan de deur   

Workshop Sacrale Dans SHiNE   
€ 17,00 presale   
€ 20,00 aan de deur   

 Locatie  
Platformtheater, Boterdiep 46 Groningen   

 Invite your SHiNiNG Friends  
Via Facebook kunnen we nog maar 50! mensen uitnodigen. Heel fijn als je wilt helpen om dit event te verspreiden binnen jouw netwerk door je vrienden uit te nodigen en het event te delen op je tijdlijn. Spreading and sharing the SHiNiNG Vibes! Dank!   

☆ Cobi Mennes
Cobi Mennes rondde in 1998 de opleiding ‘Sacrale Dans’ af en in 2007 de Hartacademie, een scholing voor helend coachen. De beweging van binnen en buiten is haar leidraad in het werken met mensen. 

http://www.indetuinkamer.nl/ 

☆ Kareem Raïhani - Shaman of Dance

De op Ibiza woonachtige DJ/Producer Kareem Raïhani is een grote naam in de wereldwijd snel opkomende Conscious Dance Scene. Met zijn eigen producties brengt hij al meer dan 15 jaar Clubs en Festivals in Europa in beweging!

Zijn unieke 'Tribal-Dub-Afro-Tropical-House-Cumbia-Gypsy-Nu-Disco -Reggae-Tech-Funk' mixen zijn extatisch, waarbij hij aanstekelijke grooves en hartverwarmende melodieën mixt met opzwepende aarderitmes en kosmische sounds. Je kunt niet anders doen dan dansen!

Kareem heeft samen met HeartFire een eigen label SHiNiNG MUSiC iBiZA. Iedere maand heeft hij zijn eigen clubavond SHiNE in Groningen, Amsterdam en Rotterdam.

Met meer dan 100 optredens per jaar, weet Kareem Raïhani je mee te nemen op een reis waarbij, diepgang, plezier en euforie dansend hand in hand samengaan.

"Through music & dance we embrace ancient, present & future, acoustics & electronics, tribal & urban, hi-tech and roots. Connecting with the Self, Mother Earth and the Universe, the dancer becomes the dance"
- Kareem Raihani

www.shiningmusicibiza.org
www.mixcloud.com/kareemraihani

Bron: Orongo


Geplaatst door Orongo

Orongo

Als webshop met producten voor een bewust, gezond en (h)eerlijk leven is Orongo trotse sponsor van Earth Matters. 

www.orongo.nl


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van OrongoLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Geen enkele gedachte en geen enkel gevoel is vrijblijvend. Alles resoneert met alles en heeft effect op alles - op je geest, je lichaam en je omgeving.

Tijn Touber, Nederlands schrijver, componist en muzikantBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.