12-10-2016 | Haren (GR) | Lezing 'Pijnappelklier, jouw kosmische antenne | Saskia Bosman

still from video

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:7596
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Orongo

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Gezondheid

(Agenda-item | Orongo) Over hoe je de pijnappelklier kunt inzetten voor je gezondheid en innerlijke groei. Deze lezing gaat over een heel klein maar belangrijk kliertje midden in de hersenen. De cellen ervan zijn zowel hersen-neuronen als hormoonproducerende cellen. 

Ze communiceren via electrische signalen met de rest van ons zenuwstelsel en met onze zintuigen en ze geven hormonen af aan ons bloed, die ons hele lichaam beïnvloeden en bepalen in welke bewustzijnsstaat we zijn. De pijnappelklier pikt vele soorten signalen op uit ons lichaam, uit onze aardse omgeving en tot ver uit de kosmos en zendt ook signalen terug. De pijnappelklier is de middelaar tussen onze binnen- en buitenwereld, tussen de verschillende bewustzijnsstaten en speelt een belangrijke rol in onze gezondheid. 

Deze lezing zal gaan over: 

De pijnappelklier in gezondheid en genezing
Over de rol van de pijnappelklier voor het behoud van onze gezondheid en bij ziekten en genezing. De rol van licht en duisternis. Verkalking en ontkalking van de pijnappelklier. De pijnappelklier als middelaar tussen ons lichaam en onze omgeving. De biologie van de pijnappelklier. 

De pijnappelklier en het bewustzijn
Evolutie van de pijnappelklier als derde oog en veelzijdig waarnemingsorgaan. De pijnappelklierhormonen maken verschillende bewustzijnsstaten mogelijk. De mogelijke rol van de kristalletjes in de pijnappelkliercellen als zenders en ontvangers. 

Dr. Saskia Bosman is (medisch) bioloog en zelfstandig onderzoeker. Saskia verdiept zich al 40 jaar in de mens, vooral DNA, cellen, hersenen, bewustzijn en evolutie, in de context van het milieu (Aarde en kosmos). Saskia biedt deze lezing aan vanuit haar wetenschappelijke interesse, kennis en ervaring in de relatie tussen lichaam en geest, doelbewust verbindingen leggend tussen materie en bewustzijn. Zij heeft daarbij als persoonlijk en maatschappelijk doel om bij te dragen aan bewuste menselijke evolutie. 

Datum: Woensdag 12-10-2016 
Tijd: 19.30 - 22.00 uur. De deur gaat om 19.00 uur open. Vanwege de video opnames sluit de deur om 19.30 uur. Er is dan geen mogelijkheid meer om naar binnen te gaan. D
Locatiie: Youniversal Studio, Biotoop, Vleugel B Zuid, Kerklaan 30B, 9751 NN Haren (Gr)
Entree: €12,- tickets via Orongo
Taal: Nederlands

De lezing wordt opgenomen en tegen een vergoeding aangeboden op Vimeo. Tijdens de opnamens is het mogelijk dat je in beeld komt bij een overview van het publiek. 

Meer informatie: [email protected] or [email protected]http://inspiradiance.nl

Bron: Orongo


Geplaatst door Orongo

Orongo

Als webshop met producten voor een bewust, gezond en (h)eerlijk leven is Orongo trotse sponsor van Earth Matters. 

www.orongo.nl


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van OrongoLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Ter uwer informatie zou ik u graag een vraag willen stellen.

Samuel Goldwyn, Amerikaans filmproducentBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.