Vanaf 22-06-2016 | Haren (GR) | Lezing, workshop en individuele sessies met Elisa Namasté

Elisa_Namaste

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:4815
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Youniversal Events

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Agenda, Bewustzijn

(Agenda-item | Youniversal Events) Elisa Namaste is helderziend, helder voelend, een genezer en intuïtief spreekster. Elisa is geboren met deze vermogens en is pas 25 jaar oud. Boeken lezen doet ze niet, ze kijkt geen TV en weet eigenlijk helemaal niet zo veel..., maar  ze heeft een antwoord op alles. Zoals  ze zelf zegt: “Niets wetend en alles wetend ligt heel dicht bij elkaar. Wanneer er een vraag is, wordt het antwoord in mijzelf getoond. Ik zie het en ik voel het.”

Elisa is hier op aarde om de mensen te laten weten dat ze vrij zijn. We mogen het lijden achter ons laten en gelukkig zijn. De aarde zal weer zijn zoals in de hemel en dat mogen we vieren. Het leed wat zich op dit moment nog afspeelt in de wereld zal verdwijnen wanneer we in liefde gaan creëren wat ons gelukkig maakt. Wij zijn scheppers en wij zijn bij machte om een wereld te scheppen zoals wij die willen. Wij zijn altijd scheppers geweest, alleen hebben we ons lang niet gerealiseerd hoe machtig we daarin zijn. De verwarring over wie we zijn heeft zich gereflecteerd in de wereld zoals die was. Dat is nu voorbij. De tijd van herinneren wie we zijn is aangebroken. We mogen weer naar huis en onze essentie voelen. Elisa is hier om dat proces te ondersteunen en mensen daarin te begeleiden.

Lezing 'Feelings from the Universe'
Elisa vertelt over haar eigen ervaringen en alle vragen waarop je antwoord wilt hebben, kunnen op deze avond aan bod komen. Zij krijgt de antwoorden rechtstreeks uit het Universum, door haar contact met de Universele Bron. Geen vraag is te groot of te klein.

Ook vragen over onderwerpen van buiten onze planeet mogen deze avond aan bod komen.

Vragen over vaccinaties, religie, wie was Jesus? Mohammed? Boeddha?
Is het eten van vlees echt zo slecht? Hoe zit het met de piramides? Enkele voorbeelden van vragen welke aan Elisa op deze avond kunnen worden voorgelegd. 

Er zal deze avond ook worden gesproken over zelfvertrouwen, zelfliefde, onvoorwaardelijke liefde en hoe om te gaan met en in relaties. Hoe kunnen wij onszelf bevrijden uit de gevangenis welke we in onszelf in deze incarnatie hebben gecreëerd? Kortom een zeer boeiende avond, met tal van onderwerpen die besproken gaan worden.

Workshop 'Verhoog je frequentie'
Bij onze geboorte hebben wij allemaal een gift meegekregen om te gebruiken in dit leven. Soms zijn we ons niet eens bewust van het feit dat wij deze gift hebben meegekregen.

Wij komen allemaal uit dezelfde “Lichtbron”. In deze hoge lichtfrequentie wordt gecommuniceerd via energieoverdracht. Deze energieoverdracht kan gaan via helder zien, helderhoren, helder voelen of  helder ruiken. Vaak herkennen wij de signalen van deze energieoverdrachten niet. In deze workshop wordt aan deze signalen uitgebreid aandacht besteed. We leren te vertrouwen op wat we zien, horen, voelen en/of ruiken. Het onderscheid leren maken tussen intuïtie en wat ons verstand ons wil doen geloven.

Elisa gaat ook in op healing met behulp van engelen-energie. Hoe maken we contact en hoe kunnen wij met deze energie werken?

In deze workshop wordt er ingegaan op gidsen- en vooroudercontact. Er wordt aandacht besteed een 3e oog-opening meditatie.

Het is mogelijk dat er ook op andere onderwerpen ingegaan zal worden. Dit hangt samen met de energie van deze dag. Wat aangeraakt mag worden, wordt aangeraakt.

Individuele sessie
Een individuele sessie kan bestaan uit een consult of een healing. Samen met Elisa bepaal je wat voor jou op dit moment het beste werkt.

In een privéconsult gaat Elisa in op wat er zich op dit moment bij jou afspeelt. Zij helpt je je te herinneren wie je als ziel bent. Wat houdt je tegen, om daadwerkelijk en vanuit volledige vrijheid te leven, waarvoor je hier gekomen bent? Wat heb je nodig om je aan de liefde in je hart over te geven?
Samen met Elisa kan je bij de antwoorden op deze vragen komen. 

Het is ook mogelijk om een healing-sessie met Elisa af te spreken.

In een healing-sessie helpt zij je om oude pijnen en conditioneringen, die je belemmeren om door te groeien, los te laten. Wat houd je tegen, om de volledige vrijheid vanuit jouw essentie te volgen en te leven?

In de healing-sessie maakt zij gebruik van de hoogste “lichtfrequentie” vanuit de Bron, samen met de hulp van de engelen. Je zult ervaren dat je na deze sessie, beter in staat bent in het Hier en Nu te zijn en te blijven. Een completere versie van jeelf zal zich aandienen.

Inspiratie
Elisa heeft een aantal korte video's opgenomen die via haar YouTube kanaal Feelings of the Universe te bekijken zijn. Hieronder een aantal video's ter inspiratie.

 

Lezing 'Feelings from the Universe'
Datum: Woensdag 22 juni 2016
Locatie: Biotoop, Youniversal Studio, Vleugel B Zuid, Kerklaan 30B, 9751 NN Haren
Tijd: 19.30 - 22.00 uur
Entree: €12,- (contant aan de kassa te voldoen)
Aanmelden:via [email protected]

Workshop 'Verhoog je frequentie'
Datum: Zaterdag 25 juni 2016
Locatie: Biotoop, Youniversal Studio, Vleugel B Zuid, Kerklaan 30B, 9751 NN Haren
Tijd: 13.00 - 17.00 uur
Kosten: €40,- (contant aan de kassa te voldoen)
Aanmelden:via [email protected]

Individuele sessie
Data: Donderdag 23 en vrijdag 24 juni 2016
Locatie: Biotoop, Youniversal Studio, Vleugel B Zuid, Kerklaan 30B, 9751 NN Haren
Tijden: Tussen 11.30 en 16.30 uur (specifieke tijden op aanvraag)
Kosten: €60,- per sessie van 30 minuten (contant te voldoen voorafgaand aan de sessie)
Aanmelden: via [email protected]

Locatie
Gratis parkeren naast het Tinq tankstation, op het terrein van de Biotoop volg de borden Vleugel B Zuid. Ingang is bij de grote telescoop de trap op, bel van Earth Matters.

Bron: Youniversal Healing, YouTube: Feelings of the Universe


Geplaatst door Orongo

Orongo

Als webshop met producten voor een bewust, gezond en (h)eerlijk leven is Orongo trotse sponsor van Earth Matters. 

www.orongo.nl


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van OrongoLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Niet op elk doofpotje past een dekseltje.

LoesjeBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.