05-11-2014 | Deventer | Hoe voed jij jezelf?

geluk

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:2839
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Duurzaam Gezond

Gekoppelde categorieen
Media en agenda

(Rinno Heidstra) Hoe je de juiste voedingsbodem creëert voor een gelukkig en gezond leven. We nodigen je graag uit voor een inspirerende avond.

We willen allemaal gelukkig zijn… maar hoe bereiken we dat?

We willen allemaal graag een gelukkig en gezond leven. De één is hier bewuster mee bezig dan de ander, maar toch. Wat is nu eigenlijk ‘gelukkig’ en wat is ‘gezond’? En hoe bereik je dat dan? Dat zijn vaak de vragen (in het begin soms iets anders gedefinieerd) van klanten die bij Rinno Heidstra en Paulien van de Put komen. Beide gaan zij hier op deze avond vanuit hun eigen expertise en ervaring op in.

Woensdag 5 november, 19.00 uur, Deventer

Voeding in relatie tot een gelukkig en gezond leven
We gaan deze avond in op de voeding die je tot je neemt. Het draait hierbij niet alleen om wat je eet, maar ook om wat je lichaam ermee doet. Net zoals de juiste brandstof voor een auto essentieel is, maar waardeloos zonder goede benzineleidingen en een juiste verbranding in de motor.

Wat je eet, hoe je eet en hoe je het verwerkt is belangrijk voor hoe je je voelt
Deze avond bespreken we een aantal punten waar je op kunt letten bij het kiezen van de voor jou juiste voeding. Je leert hoe je zelf kunt beoordelen of voeding goed is voor jou en krijgt een aantal tips. Voeding is de basis. Het speelt een belangrijke rol bij het ontstaan en herstel van aandoeningen zoals depressiviteit, concentratiestoornissen, chronische vermoeidheid en prikkelbaarheid.

Na deze avond heb je een aantal concrete handvatten waarmee je bewuster voor voeding kunt kiezen die jou daadwerkelijk voedt. 

Hoe voed jij je jezelf? Of: hoe voed jij je ziel? 
Het uiteindelijke geluk waar we allemaal naar op zoek zijn, ligt niet buiten ons (in een andere baan, ander huis, nieuwe relatie etc.) maar in ons zelf. Hoe ‘voed’ jij nu op dit moment jezelf? Wat maakt dat je geen of te weinig of juist wel geluk ervaart? En hoe kun je jezelf gaan voeden zodat je steeds meer geluk zult ervaren?

Hoe jij jezelf voedt met gedachten, onbewuste overtuigingen en dogma’s, hoe je omgaat met emoties en hoe je daadwerkelijk handelt in het dagelijks leven, zijn van grote invloed op de mate waarin je je gelukkig en gezond voelt. Je kunt zelf het stuur in handen nemen door te verschuiven van wie je denkt te zijn naar wie je echt bent. Met dit onderdeel willen we je inspireren om je beste Zelf tevoorschijn te toveren.

Wanneer: woensdag 5 november van 19.00 tot 22.00 uur
Waar: De Brink 90 in Deventer (pand Mediavisie)
Kosten: € 20,-
Aanmelden: [email protected]  

Over Paulien van de Put
Paulien werkt als coach en trainer. De rode draad in haar werk is mensen te begeleiden weer meer in verbinding te komen met wie zij werkelijk zijn, met hun uniciteit, en dat zij van daaruit hun leven en werk vorm gaan geven. Zij dit doet vanuit haar bedrijf Be Happy Company, voor zowel de zakelijke markt als particulieren.

Over Rinno Heidstra
Rinno heeft veel kennis en ervaring met biologische geneeskunde waarvan voeding de basis vormt. Hij past succesvol nieuwe en beproefde technieken toe om een betere gezondheid te realiseren, waaronder RegulatieThermografie, Levendbloed Analyse, Oberon en Quantumresponse. Rinno is auteur van de boeken Het CelHerstelConcept en Het ActiefWater Boek en heeft een eigen bedrijf Het CelHerstelConcept.

Vrijdag 21 November Lezing Regulatiethermografie in Heemstede, spreker Rinno Heidstra

Dinsdag 25 november Lezing Regulatiethermografie Enschede, spreker Rinno Heidstra

Geplaatst door Rinno Heidstra

Rinno Heidstra

Rinno Heidstra werkt als natuurgeneeskundig therapeut in het CelHerstelCentrum in Enschede. www.duurzaam-gezond.nl | www...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Rinno HeidstraLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Courage is not the absence of fear, but rather the decision that something else is more important than fear.

Ambrose RedmoonBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.