Big Brother is WWWatching You – met George Orwell

still from video

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:9493
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:The Juice Media

Gekoppelde categorieen
(Verborgen) nieuws, Technologie, Media en agenda, Social media

(The Juice Media) Het internet. Blijft het een open frequentie waar de mensheid filters en barrières kan omzeilen, of wordt het de grootste spionage machine ooit? De toekomst wordt gecodeerd terwijl we typen. In Oceanië hebben Staten regels geïnstalleerd om het kijken, volgen en opslaan van gegevens van zowel partijleden als proles te legaliseren. Als deze plannen worden doorgevoerd, zal deze plek dan ooit nog hetzelfde zijn? En wat zullen de evolutionaire gevolgen zijn voor onze menselijke reis?

Laat je leiden door onze gastheer Robert Foster in zijn scherpe analyse van de huidige situatie. Bij hem zijn zijn nieuw benoemde Gedachte Politie Generaal van het Pentopticon, Darth O'Brien Baxter, en een verrassend heldere Terence Winston Moonseed. Nogmaals, in het midden van dit Grote Menselijke Experiment, zijn wij genoodzaakt om lastige vragen over onze toekomst te blijven stellen.Zal het een gratis internet blijven die de manier waarop de wereld met zichzelf communiceert blijft revolutioneren? Of is ons beeld van de toekomst een voor altijd stampende Laars op deze menselijke interface?

Geschreven en gemaakt door Giordano Nanni & Hugo Farrant - op Wurundjeri Land in Melbourne, Australië.

Bron: 

thejuicemedia.com


Geplaatst door Natasja Depassé

Natasja Depassé

Mijn naam is Natasja Depassé, ik ben getrouwd en moeder van twee prachtige dochters. Mijn achtergrond: Sociale Geografie; Onderzoek; Ontwikkelingssamenwerking. Ik heb samen met mijn gezin in Malawi, Tanzania en Sint Maarten gewoond. Vorig jaar heb ik het roer omgegooid...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Natasja DepasséLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

In times of universal deceit, telling the truth is a revolutionairy act.

George OrwellBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.