LightTribe is coming!

LightTribe

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:4308
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:LightTribe

Gekoppelde categorieen
Earth Company, Social media

(LightTribe) LightTribe is een nieuw sociaal platform, exclusief voor diegenen die waarde geven aan passie en zingeving in leven. Daarbij is het platform locatie gestuurd en kan het jou straks overal en in iedere omgeving jouw specifieke interesses tonen, op mobiel en de laptop.

(Advertorial)

LightTribe is gratis en niet in de eerste plaats voor advertenties, maar helemaal rond de gebruiker ontworpen. In de signup kies je jouw interesses (van healing, sustainability, muziek, meditatie, voeding, coaching, yoga, tantra, fine arts, spirituality en nog veel meer) en wordt je verder niet lastig gevallen met andere dan de door jou gekozen topics.

LightTribe is ook een platform om overal met ‘like-minded’ te kunnen connecten, het heeft forum functies en brengt zelfs micro-funding voor jouw awareness projecten. De gebruikers staan bij LightTribe centraal, ze worden uitgebreid geraadpleegd en de Community Members die zich bij de LightTribe Movement aansluiten (€ 15 per jaar) worden in alle mogelijke activiteiten betrokken en geraadpleegd over onze koers voor de toekomst.

LightTribe gaat maximaal voor privacy en de persoonlijke netwerken van de gebruikers worden erkend als hun Holy Grail. LightTribe claimt nooit beperkingen te zullen opleggen in het kunnen bereiken door jou van je gehele netwerk.

Het LightTribe concept is over de afgelopen zes jaren ontwikkeld door studie groepen op Ibiza, Bali en San Francisco. Uiteindelijk heeft LightTribe ons eigen Nederland (!) als wereldwijde uitvalsbasis gekozen. Lancering is in het Engels. Een duizendtal zogenaamde LightTribe messengers zullen ons in veertig landen ondersteunen bij het aanleveren van events.

LightTribe heeft al een grote groep Nederlandse volgers en vraagt iedereen om dit nieuws te verspreiden. Volgende week lanceert LightTribe op Kickstarter een crowdfunding campagne om het voltooien van het platform te financieren. Naast fantastische incentives vanaf slechts 1 euro (!), verloot LightTribe ook nog eens 5 Burning Man tickets om jullie in jullie support te belonen. Over een paar dagen volgen meer details.

LightTribe volgt het ‘by invitation only’ principe om alleen die gebruikers aan te trekken die ook echt op het LightTribe platform thuishoren. Reserveer snel je invitatie op www.LightTribe.com.

Bron: www.LightTribe.com


Geplaatst door Advertenties

Advertenties

Waarom adverteren op Earth Matters?
Bij Earth Matters adverteren is: “adverteren vóór de doelgroep dóór de doelgroep”. Uw klanten en onze bezoekers zijn namelijk één en dezelfde...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van AdvertentiesLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Wie denkt dat hij iets kan, kan het. En wie denkt dat hij iets niet kan, kan het niet. Dat is een onverbiddelijke, onbetwistbare wet.

Pablo Picasso, Spaans kunstenaarBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.