Facebook mag in 2015 al je privé-gegevens aan derden verkopen

Facebook

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:10139
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Radio 1

Gekoppelde categorieen
(Verborgen) nieuws, Social media

(Earth Matters | door Arjan Bos) Op 1 januari 2015 hanteert Facebook nieuwe gebruiksvoorwaarden. Als je niet weet wat de gevolgen zijn, moet je goed opletten: Facebook mag vanaf 1 januari al je op Facebook gedeelde privé-gegevens - incl. alle ooit geuploade foto's en video's - voor commerciële doeleinden gebruiken. Als je Facebook in het nieuwe jaar blijft gebruiken, dan ben je automatisch akkoord gegaan met de nieuwe voorwaarden.

Het kan dus zomaar zijn dat je jezelf ineens op een billboard tegenkomt als je aan het klussen was met een Metabo of je op het strand in Thailand lag... Facebook kan doen en laten wat het wil, in dit radio-interview legt internetdeskundige Krijn Schuurman het uit. 

Bron: www.radio1.nl


Geplaatst door Arjan Bos

Arjan Bos

Mijn naam is Arjan Bos, ik ben vrijlieft, vader van drie kinderen en woon in Delft.

Een veelkleurig pallet aan ervaringen in allerlei reizen, banen en levensvisies vormden de basis voor het opzetten van Stichting Earth Matters...


Bekijk alle artikelen en de volledige beschrijving van Arjan BosLaatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Het is wanneer ik volledig mijzelf ben, alleen en vol vreugde, dat de inspiratie het beste en meest volledig stroomt. Vanwaar en wanneer de ideeën komen, weet ik niet. En ik kan ze ook niet dwingen.

Wolfgang Amadeus Mozart, Oostenrijks componistBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.