De beleggingsillusie | Wat de bank je niet vertelt over succesvol beleggen

Detail bookcover

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:12881
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Succesboeken.nl

Gekoppelde categorieen
(Verborgen) nieuws, Economie, Bedrijven, Media en agenda, Boeken, Earth Company, Slimmer werken, Duurzaam in bedrijf

(Advertorial | Succesboeken) De meeste vermogensbeheerders en beleggingsfondsen beloven veel geld voor je te verdienen. Ze blijken echter een groot deel van het rendement van hun klanten naar zichzelf toe te trekken en op de lange termijn doen ze het daarom bijna zonder uitzondering slechter dan de markt. Toch blijven beleggers op grote schaal hun geld aan ze toevertrouwen. Hoe kan dat?

In De beleggingsillusie beschrijven Marius Kerdel en Jolmer Schukken beknopt en op vlotte wijze hoe er door de beleggingsindustrie een geraffineerde illusie in stand wordt gehouden. Door onze emoties aan te wakkeren en kosten te verbergen, verleiden ze ons keer op keer om die illusie na te jagen. Dat levert aantrekkelijke inkomsten op de voor de vermogensbeheerders maar leidt tot hoge koste voor beleggers. Die kosten zijn zo aanzienlijk dat beleggers uiteindelijk vaak meer dan de helft van hun opgebouwde vermogen afdragen aan hun financiële 'helpers'.

Gelukkig bieden de auteurs ook een oplossing. In drie stappen leggen ze uit hoe je je vermogen met een passend rendement kunt laten groeien. En ja, dit betekent waarschijnlijk dat je vermogensbeheerder zijn of haar Ferrari moet inleveren.

De beleggingsillusieOverige productinformatie:
ISBN: 9789491845185
Uitvoering: Softcover
Met illustraties
Auteurs: Marius Kerdel en Jolmer Schukken     
Prijs: € 15,-
Klik hier om te bestellen.

'De auteurs prikken terecht ballonnen en illusies door over beleggen en vermogensbeheer. Wie dit leest kan kosten en risico's beperken.'
Onno Ruding, oud-minister van Financiën en oud-vice-chairman van Citibank.

De redactie van Earth Matters maakt wekelijks een keuze uit pas uitgekomen boeken die voor haar lezers interessant kunnen zijn. Als u bij Succesboeken een boek bestelt, ontvangt Earth Matters een gedeelte van de verkoopprijs. Hiermee ondersteunt u Earth Matters en haar visie. Onze dank daarvoor! 

Bron: Succesboeken.nl


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

If you accept a limiting belief, then it will become a truth for you.

Louise HayBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.