Drive - De verrassende waarheid over wat ons motiveert

Detail bookcover

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:8494
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Succesboeken.nl

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Boeken, Earth Company, Slimmer werken, Duurzaam in bedrijf, (Verborgen) nieuws, Bewustzijn

(Succesboeken | Daniel H. Pink) Vergeet alles wat je weet over hoe je mensen moet motiveren, het zit anders in elkaar dan je dacht. In dit nieuwe boek van Daniel Pink is sprake van een paradigmawisseling. Het geheim van goed presteren en van plezier en zin in je leven en werk is de diep gevoelde behoefte bij ieder van ons om ons eigen leven te bepalen, nieuwe dingen te leren en te creëren en bij te dragen aan zinvolle zaken: de intrinsieke motivatie.

Pink beschrijft heel duidelijk wat er scheef zit tussen de wetenschappelijke inzichten en dat wat wij in onze organisaties en thuis nog elke dag doen als het gaat om mensen motiveren. De oude manier van belonen en straffen werkt helemaal niet meer voor de meeste taken die we uitvoeren. Mensen raken minder betrokken biBookcoverj wat ze doen, erger nog, ze leveren slechtere kwaliteit af. Kijk maar naar de bonuscultuur bij bedrijven. Pink neemt ons mee op een reis langs bedrijven, ondernemers en wetenschappers.

Overige productinformatie:
237 pagina's
ISBN: 9789047000686
Uitvoering: Softcover
Prijs: € 24,95
Om te bestellen klik hier


Bron: Succesboeken.nl

 

 


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

De historische groei van de mensheid kan, alles bijeen genomen, worden samengevat als en opeenvolging van overwinningen van het bewustzijn op blinde krachten - in de natuur, in de samenleving, in de mens zelf.

Leon Trotski, Russisch staatsmanBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.