Verbeter de wereld, begin een bedrijf - Hoe social enterprises winst voor iedereen creëren

Detail bookcover

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:14201
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Succesboeken.nl

Gekoppelde categorieen
Earth Company, Duurzaam in bedrijf, Slimmer werken, Media en agenda, Boeken, Aarde en milieu, Alternatieve geldsystemen, Bewustzijn

(Succesboeken | Willemijn Verloop en Mark Hillen) Omzet en winst voor de aandeelhouders, daar draait het om bij normale bedrijven. Maar er is een bijzonder soort bedrijven waarvoor geld verdienen van secundair belang is. Hun grote doel, hun missie: de wereld mooier maken.

Het zijn social enterprises. Neem Specialisterren, dat software test met autistische werknemers. Of Tony's Chocolonely, dat de chocoladeketen slaafvrij maakt. Met dit boek wordt eindelijk recht gedaan aan dit groeiende fenomeen.

BookcoverWillemijn Verloop en Mark Hillen schrijven over de impact, kansen en uitdagingen van deze bijzondere bedrijfsvorm, gelardeerd met vele inspirerende portretten van sociaal ondernemers. Een uniek en inspirerend boek dat laat zien hoe een nieuwe economie in de praktijk vorm krijgt.

Overige productinformatie:
160 pagina's
ISBN: 9789047006589
Uitvoering: Softcover
Prijs: € 19,95
Om te bestellen klik hierBron: Succesboeken.nl, Wereldkoffie


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

En op de achtste dag schiep de mens God.

Loesje, Nederlands postermeisjeBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.