Doelmatig werken kun je leren

Detail bookcover

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:9052
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Succesboeken.nl

Gekoppelde categorieen
Media en agenda, Boeken, Earth Company, Slimmer werken

(Succesboeken | Bianca Janssen) Doelmatig werken kun je leren is een inspiratieboek dat je helpt om je wensen en dromen op de gebieden wonen, werk, studie en privé te verwezenlijken. De kern van het boek leert je in 8 stappen hoe je meer rust, geluk en vrijheid creëert. Je gaat namelijk letterlijk en figuurlijk jouw leven bewuster inrichten op een manier waar JIJ gelukkig van wordt.

Door toepassing van dit boek in je huidige leven, voel je jezelf krachtiger, energieker en minder gestrest. Ook zul je merken, dat je binnen 1 maand meer inspiratie krijgt hoe doelmatig werken, voor JOU werkt. Binnen 3 maanden zullen de tips en opdrachten je meer inzicht en overzicht geven. Jouw toekomstbeeld zal je nieuwe gespreksstof en ervaringen opleveren, waardoor je energieker en met meer focus in het leven staat. Mensen in jouw omgeving zullen je daadkracht en vitaliteit opmerken doordat je stappen zet en bewuste(re) keuzes maakt. De snelheid en daadkracht van jouw keuzes, zullen mede van invloed zijn op jouw succes-ervaringen.

BookcoverHet boek sluit af met een duidelijk stappenplan voor het bedrijfsleven (managers en leidinggevenden). De inspiratievragen geven een andere blik op een werk-situatie, waardoor (oplossingsgericht) gewerkt kan worden aan de bedrijfsdoelstellingen. Het boek wordt ook gebruikt in gesprekken rondom solliciteren, werving en selectie, conflictbemiddeling, oplossingsgericht managen, timemanagement en commerciële trainingen.

De praktische en duidelijke handleiding zorgen ervoor, dat je op 31 december kunt zeggen: "Het is me dit jaar gelukt!" Wil jij dat ook? Reken dan dit boek af en we gaan aan de slag om jouw wensen werkelijkheid te laten worden.

Overige boek informatie
ISBN: 9789460510762
Uitvoering: Softcover
Prijs: € 16,25
Om te bestellen klik hier

Over de auteur
Bianca heeft vijftien jaar ervaring in het counsellen, coachen en inspireren van mensen op en naast de werkvloer. Naast haar opgedane (werk-)ervaringen als intercedent, directie-secretaresse, re-integratieadviseur en trainer, heeft ze haar 'missie' in een boek gegoten. Als gelukkig getrouwde moeder van drie jonge kinderen lukt het haar om een goede verdeling aan te brengen tussen werk en privé. Dat gevoel wil ze met je delen, zodat anderen aan jou gaan vragen: Hé, hoe krijg je het voor elkaar?

Per verkocht boek gaat één euro naar CMO De Lage Flancken in Sas van Gent.

Bron: Succesboeken.nl


Geplaatst door Käthy Gritter
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Ik weet niet wat ik aan moet met moraal, het enige wat ik weet is wat goed voelt.

Brad Pitt, Amerikaans acteurBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.