Nekoperatie Janet Ossebaard maandag 22 april om 8 uur | Doe mee en wees in liefdevolle aandacht bij haar!

Janet

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:7287
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Site mededelingen, Acties

Ons aller Janet Ossebaard gaat morgenvroeg onder het mes. Ze ondergaat dan een operatie aan maar liefst drie kapotte nekwervels. 

We weten dat de kracht van intentie ongeëvenaard is. Als we met mensen die Janet een warm hart toedragen, op maandag 22 april vanaf 8 uur, met onze liefdevolle aandacht bij haar zijn en haar in onze gedachten omringen met licht, kracht, genezing, geluk en andere helpende energieën, zal dat bijdragen aan een geslaagde operatie en een snel herstel. 

Ze heeft zich bijna 20 jaar met hart en ziel ingezet om het graancirkelfenomeen te onderzoeken en de resultaten daarvan enthousiast en belangeloos met iedereen gedeeld. Als jij daar ook van hebt genoten of wijzer van bent geworden kun je nu met je aandacht iets voor haar betekenen.

Lukt het je niet om er op dat tijdstip aandacht voor te hebben? Ervoor en zelfs erna werkt het ook, als je je afstemt op maandag 22 april 2013 vanaf 8.00 uur. Alvast bedankt voor het meedoen.

Janet: wij houden van jou! 

PS Je kunt nog meer voor haar betekenen, lees daarvoor haar eigen vraag om hulp:

Lieve graancirkel-vrienden,

Hierbij doe ik een oproep. Zoals jullie weten ga ik op 22 april onder het mes. Door alle nekperikelen heb ik inmiddels maanden geen lezingen en workshops kunnen geven (verdeeld over het laatste jaar zelfs meer dan een half jaar niet). Ook in mei zal ik alle energie moeten richten op revalidatie. Dit betekent dat ik alle lange tijd geen inkomen heb gehad. Ik krijg immers geen salaris en ook geen subsidies om dit werk te doen. Dit begint nu echt een probleem te worden. Vandaar deze oproep: 

Wie wil mij sponsoren door een vrijwillig bedrag op mijn rekening te storten?
Uiteraard bepaal je zelf hoeveel je wilt doneren.
Maar ik wil er ook iets tegenover stellen:

  • Van 15-25 euro krijg je een prachtige foto vergroting op 20x30 cm formaat (je mag zelf je favoriete graancirkel kiezen uit mijn graancirkel E-shop);
  • Van 26-50 euro krijg je een prachtige foto vergroting op 30x45 cm formaat (ook hiervoor geldt: kies je favoriete graancirkel);
  • Van 51-75 euro krijg je een prachtig Braziliaans graancirkelsieraad uit mijn E-shop;
  • Van 76-??? euro krijg je een uitbundig verrassingspakket door mij samengesteld.
Kijk voor wat voorpret alvast even op mijn webwinkel: www.thirdcircle.nl 

Op deze manier is iedereen is iedereen blij en kan ik de periode overbruggen tot de zomer, zodat ik daarna jullie weer helemaal gratis en voor niets op de hoogte kan houden van alle graancirkelnieuwtjes en -ontwikkelingen.

Dank jullie wel!

Hartegroet van Janet X 

Bankdetails: rekeningnummer 31.24.57.413 tnv Third Circle te Putten. 
Voor het buitenland: BIC code: RABONL2U en IBAN: NL33RABO0312457413. 
 
Website van Janet Ossebaard: www.circularsite.com

Copyright foto: Mieke Kamphuis

Geplaatst door Arjan Bos.
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Het belangrijkste wat je moet doen is, je ziel actief houden. Erica Jong, Amerikaans schrijfsterBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.