Heb jij plek voor Earth Matters met Texelse yurt en om te bouwen stadsbus?

Heb jij plek voor EM

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:2590
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Earth Matters TV, Inspiratie, Site mededelingen

(Earth Matters) Op het prachtige en zonnige Ibiza hebben we diep gevoeld wat we nu willen doen. Dat bleek toch niet het verblijf in dat aangename oord verlengen ;) Na bijna een jaar reizen hebben we gevoeld dat we de rust van een eigen plek nodig hebben en tegelijkertijd ook moeten kunnen blijven reizen om onze plannen vorm te geven.

Het reizen in een omgebouwde stadsbus, met een eigen yurt voor de plekken waar we wat langer zullen verblijven, is voor ons een fijne manier om die eigen plek ook tijdens het reizen te garanderen. Om dat te realiseren hebben we de Spaanse zon een paar dagen geleden met plezier verruild voor de Nederlandse kou ;).

We gaan in het begin van het komende jaar natuurlijk uitgebreid met jullie delen van onze nieuwe gevoelsplannen. Voor nu zijn we op zoek naar een plek dictbij de natuur waar we met onze yurt (waar we in wonen) en stadsbus kunnen staan voor ongeveer 6 maanden. De plek vinden we graag in Nederland en niet in een community.

Als je een stukje land over hebt bij je boerderij of een andere plek weet horen we graag van je.  We betalen vanzelfsprekend iets voor electra, water etc.

Onze yurt is van Texelse makelij heeft een doorsnede van 8 meter, (met 2 deuren, een raam, de wanden 2,2 m hoog en de top 4,5 meter). De bus is bijna 13 meter lang, 3 meter hoog, 2,55 meter breed en weegt leeg 12 ton.

Laat het ons weten op: [email protected] en/of [email protected]

De yurt (die van ons is zonder het opstapje en het afdakje):

En een voorbeeld van een om te bouwen bus:

Naar zoiets:

Werk aan de winkel dus, we hebben er zin in!


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

God is een frequentie, blijf afgestemd.

Alan Cohen, Amerikaans schrijverBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.