Zelf aanmelden nodig; volgende week overstap naar nieuwe nieuwsbrief

Verandering nieuwsbrief

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:6923
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Site mededelingen

(Earth Matters) We hebben een fantastisch systeem dat al vele jaren goed meedraait met een database van ongeveer 15.000 artikelen. Maar het moet gezegd, als je problemen hebt met de nieuwsbrief konden we die niet goed oplossen. 

We zullen je de details besparen van wat we allemaal uit hebben gezocht, maar uiteindelijk hebben we gekozen voor een ander systeem voor onze nieuwsbrief en daar stappen we volgende week naar toe over. Vorige week zou al de laatste zijn, maar het was toch nog net niet helemaal voor elkaar ;). Maandag de 17e december is de laatste nieuwsbrief op de oude wijze. 

Het is noodzakelijk om je opnieuw aan te melden. Dit heeft onder meer met spamwetgeving te maken en de beoordeling van ons domein door Google. Hier kun je je aanmelden, dan mis je niets. De mensen die zich al hadden aangemeld ontvangen morgenvroeg een dubbele nieuwsbrief (de oude en de nieuwe). 

Alvast bedank voor je medewerking en graag tot ziens op onze nieuwe nieuwsbrief! 

  


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Ik hou van jullie Christus. Ik hou niet van Christenen. Ze lijken totaal niet op jullie Christus.

Mahatma Gandhi, Indiaas staatsmanBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.