Problemen met nieuwsbrief? Meld je hier opnieuw aan!

Nieuwsbrief

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:217893
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Site mededelingen

Sinds een paar weken hebben we problemen met het verzenden van de nieuwsbrief. Wat er precies mis is weten we niet, maar mensen die al lang lid zijn krijgen opeens niets meer, hij komt ineens in de spambox, sommigen kunnen zich niet meer aanmelden. Het grootste deel gaat nog goed gelukkig, maar het is heel vreemd en we kunnen niet vinden waar het aan ligt.

Een geheel vernieuwde website is aan de achterkant al klaar. We zijn bezig met het herfomuleren van de visie, er komt een nieuw logo, een andere lay-out en nog allerlei andere vernieuwingen. Daarom is het lastig om nog te investeren in deze nieuwsbrief in de oude site. Deze is volledig custom-made. Wat we in de tussentijd willen doen is de nieuwsbrief handmatig doorsturen aan mensen die hem niet meer krijgen.

Je kunt daarvoor hier je emailadres invoeren:


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Ieder mens bouwt zijn wereld in eigen verbeelding. Hij bezit de macht om te kiezen, maar niet de macht om aan de noodzakelijkheid van het kiezen te ontsnappen.

Ayn Rand, Amerikaans filosoofBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.