Earth Matters site weer goed en snel bereikbaar + nieuwsbrief reset

Sitemededelingen

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
Views:3334
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
Site mededelingen

(Earth Matters) In de afgelopen maanden was onze website tot onze spijt erg traag geworden. Het bleek o.a. te liggen aan het feit dat de php-versie waarin onze site is gebouwd niet meer ondersteund werd door onze host. Nadat dat probleem was verholpen had onze site echter nog lang niet de prettige snelheid waaraan we allemaal gewend waren. 

We hebben een scala aan maatregelen uit de kast getrokken om dat te verhelpen. Earth Matters is nu overal ter wereld snel bereikbaar omdat we die vanuit een cloud beschikbaar stellen. Daarnaast zijn we ook overgestapt op een andere host en hebben nu een VPS tot onze beschikking. Dat heeft veel voeten in aarde gehad (de technische details zullen we je verder besparen) en soms heb je daar ook iets van gemerkt. 

Feit is dat we het grootste deel inmiddels hebben opgelost. Vannacht resetten we de nieuwsbrief en dat houdt in dat iedereen die zich ooit heeft afgemeld weer op actief wordt gezet. Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen kun je dat via de link onderaan de nieuwsbrief instellen. In dat geval excuus voor het ongemak. 

Wat velen niet weten is dat er een optie is om slechts 1 nieuwsbrief per week te krijgen en ook kun je de categorieën van je voorkeur kiezen. Dat kan ook via de link onderaan de nieuwsbrief ingesteld worden. 

We zijn heel blij dat we de technische problemen hebben opgelost. Het uit de kast trekken van alle technische maatregelen was echter een prijzige aangelegenheid en ook structureel zijn we in kosten omhoog gegaan. 

Ben jij iemand die onze artikelen en waar we voor staan kan waarderen en draag je nog niet bij of voel je de ruimte en de motivatie om ons extra te steunen? Dan doen we hierbij een persoonlijk beroep op jou om ons goede werk te supporten. We hebben je hulp echt nodig om te groeien en vele mensen de ogen te openen voor wat er aan de hand is in de wereld. Elke bijdrage is nodig. 

Bedankt, 

Team Earth Matters 


Per machtiging

Ja, ik doe mee.

Voornaam
Achternaam
Plaats
E-mailadres
Rekeningnummer
Bedrag €3,-
€5,-
€10,-
€25,-
€50,-
€100,-
Ander bedrag, nl
Frequentie maand
kwartaal
jaar
eenmalig
Ik machtig stichting Earth Matters hierbij tot wederopzegging om bovenstaand bedrag van mijn bankrekening af te schrijven.

Eenmalig via Paypal


Zelf overmaken

Je kunt het ook zelf overmaken op bankrekening 19.85.18.331 t.n.v. ‘Stichting earthmatters’ te Groningen. (IBAN NL79TRIO0198518331)

Team Earth Matters | Missie en visie 


Geplaatst door Redactie Earth Matters
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Ik noem bouwkunst gestolde muziek.

Johann Wolfgang Goethe, Duits filosoofBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.