Uitslag prijsvraag 'Ufo's bestaan gewoon' + 10 spraakmakende UFO docu's

HV6 Hover UFO

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:14902
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Earth Matters

Gekoppelde categorieen
(Grens)wetenschap, Buitenaards, Vrije-energie, (Verborgen) nieuws, Technologie, Geschiedenis, Universum

Onlangs bespraken we het boek ‘Ufo’s bestaan gewoon’ van Coen Vermeeren en beloofden we 5 exemplaren weg te geven aan de bedenkers van de leukste namen voor een non-believer. Er zijn veel originele, gekke en absurde namen bedacht en de redactieleden hebben hun vocabulaire dankzij jullie weer kunnen aanvullen!

Hier volgt de winnende top 5:

1. Ignuforant

2. Nixufos

3. Ufonot

4. Ufoob

5. Ufofabelist

De winnaars hebben inmiddels bericht gehad en hun prijs ontvangen. Gefeliciteerd allemaal en veel leesplezier!

Voor de overige believers een kleine troostprijs: hier 10 van de meest spraakmakende UFO documentaires op een rij. Uiteraard ook interessant voor de 'ignuforants' onder ons!  Enjoy! 

 

Sinds augustus 2010 zijn er in Groot-Brittannië 'UFO-files' vrijgegeven die verrassende zaken onthullen over het reilen en zeilen in het Britse luchtruim. In de documentaire 'UFO UK New Evidence' uit 2011 komen onder andere zaken aan bod als de UFO cover-up van Winston Churchill, een UFO-crash in Wales, de foto van een UFO boven Schotland en de bizarre ervaring van een Boeing 737 piloot boven Manchester...


'Out of the blue' (2002) wordt alom beschouwd als een van de beste documentaires ooit gemaakt over UFO's en werd geregisseerd door filmmaker James Fox. De producenten reisden de hele wereld over om een aantal van de meest beroemde UFO-gebeurtenissen te onderzoeken. Met interviews met hooggeplaatste militairen en overheidspersoneel ondersteunt deze awardwinnende film de theorie dat sommige UFO's van buitenaardse oorsprong zijn.

 

In 'Craft of Unknown Origin' (2011) worden vreemde objecten die getuigen hebben gerapporteerd nauwkeurig gevisualiseerd door middel van 2D-en 3D-animatie. De makers werkten onder andere samen met Sgt. James Penniston om voor het eerst de UFO die hij heeft gezien te visualiseren. Sgt. Penniston is een van de belangrijkste getuigen van het Rendlesham Forest incident in 1980. De kijker ziet wat Penniston zag terwijl hij zijn gevoelens en daden van die nacht beschrijft. Vaak aangeduid als het Britse Roswell blijft het Rendlesham Forest incident één van de best gedocumenteerde UFO-gebeurtenissen aller tijden.

 

De Walt Disney UFO documentaire 'Alien Encounters' werd slechts één keer uitgezonden in vijf Amerikaanse staten om vervolgens opgeborgen en nooit meer uitgezonden te worden. Dit is een VHS opname van de volledige versie die uitgezonden werd in 1995. Terwijl de meeste mensen deze film afdoen als promotiestunt voor de destijds nieuwe attractie van 'Tomorrowland', beschouwen anderen dit als misschien wel één van de beste UFO documentaires ooit geproduceerd..

 

Voor de documentaire 'I Know What I Saw' uit 2010 bracht regisseur James Fox (daar is hij weer!) enkele van de meest geloofwaardige UFO-getuigen uit de hele wereld samen. Hun getuigenverklaringen onthullen een geheime Amerikaanse operatie met het doel alle bewijzen van close encounters in beslag te nemen en weg te moffelen. Zelfs presidenten hebben gefaald om duidelijke antwoorden te krijgen. De documentaire onthult de ware redenen achter deze geheimhouding...


'OZ Encounters: Ufo's in Australia' is een opmerkelijke documentaire over buitengewone UFO-waarnemingen en ontmoetingen. Aan de orde zijn case studies uit alle lagen van de Australische bevolking: boeren, bankdirecteuren, fotografen, verpleegkundigen, artsen, kinderen, huisvrouwen. Deze documentaire stamt alweer uit 1997, maar is één van de beste ooit geproduceerd.


'The Day Before Disclosure' gaat over het groeiende bewustzijn en de opbouw naar wat mogelijk de belangrijkste gebeurtenis in de menselijke geschiedenis zal zijn: de dag dat UFO- en ET-aanwezigheid wereldwijd geaccepteerd wordt. Dit is het verhaal van de getuigen die werden uitgelachen, de onderzoekers en journalisten die niet werden geloofd en overheids- en militair personeel die werden gedwongen te zwijgen. Terje Toftenes is de oprichter van 'New Paradigm Films', een in Noorwegen gevestigd filmproductiebedrijf dat zich richt op nieuwe wetenschap, spiritualiteit, gezondheid en paranormale verschijnselen. Het bedrijf kreeg wereldwijde aandacht begin oktober 2010 toen het deze documentaire beschikbaar stelde aan het publiek door middel van gratis online streaming.


'The Phoenix Lights' (2005): Op de avond van 13 maart 1997 vliegt urenlang een mijlbrede , V-vormige formatie van lichten laag, langzaam en geluidloos geheel Arizona over. De onverklaarbare en ontzagwekkende gebeurtenis werd bijgewoond door duizenden mensen die toevallig die avond naar de hemel staarden om een glimp van de Hale-Bopp komeet op te vangen. Het incident werd voorpaginanieuws en trok de aandacht van onder andere USA Today, CNN, MSNBC en de Discovery Channel. UFO believers noemen het de meest gedocumenteerde en belangrijkste massawaarneming ooit geregistreerd. Maar nog steeds geven leger en overheid twijfelachtige verklaringen over de lichten. In de jaren daarna heeft het vreemde verschijnsel zich nooit herhaald en heeft het leger het niet na kunnen bootsen (wat zij wel hebben geprobeerd). Deskundigen en getuigen beweren dat de lichten niet van deze wereld kwamen.

 

Zaken ervaren en gerapporteerd door piloten en astronauten passeren de revue in 'The Black Box - Pilot & Astronaut Sightings' uit 2007, waaronder het beroemde incident met de Japan Air Lines vlucht 1628 op 17 nov 1986 en de Nieuw-Zeelandse 'Kaikoura Lights'. Hoor en zie werkelijke cockpit- en verkeerstoren-opnamen van vermeende UFO-ontmoetingen en NASA audio- en video-opnamen van een UFO-incident in 2005. 


'Westall School 1966: An Australian UFO Mystery'(2009): Op 6 april 1966 zien studenten en docenten een grijze schotel met een lichtpaarse tint boven de Westall High School. Volgens getuigen vloog het object over de middelbare school in zuidoostelijke richting voordat het in een wei tussen de bomen afdaalde en uit het zicht verdween. Na 20 minuten zagen 200 getuigen de schotel met grote snelheid weer stijgen en vertrok het in noordwestelijke richting.

Bron:

Youtube

Reacties, lezersbrieven, suggesties of tips naar aanleiding van dit artikel kunnen gestuurd worden naar: [email protected]


Geplaatst door Jessica Solcer
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

All the darkness of the world cannot put out the light of a single candle.

-- wanttoknow.infoBij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.