Vrije energie: E-cat bewijst 10x betere werking!

still from video

Klik op de foto voor een
vermelding van de copyrights

Taal:Taal
VideoJa
Views:7793
Ingevoerd:
Geplaatst door:
Bron:Want to know nl

Gekoppelde categorieen
(Grens)wetenschap, Vrije-energie, Aarde en milieu, Milieu

(Want to Know) Eerder besteedden wij uitgebreid aandacht aan de indrukwekkende vinding van de kernfusie-fysicus Andrea Rossi. Dat deden we in een groot hoofdartikel dat je HIER vindt, mocht je het niet gelezen hebben. Deze sensationele vinding is in staat de wereld één heel grote stap voorwaarts te doen maken, in haar onuitputtelijk lijkende vraag naar energie. Deze vinding is gebaseerd op koude fusie, waarvan de eerste succesvolle koude fusie-experimenten zo’n 20 jaar geleden werden gedaan en waarover werd gerapporteerd.

Wetenschappers staan voor een raadsel, omdat ze dus niet weten hoé het werkt, maar wel meten dát het werkt. Opnieuw komt nu, na November 2011 voor het laatst bij elkaar geweest te zijn in een testomgeving, een internationaal onderzoeksteam van vooraanstaande wetenschappers OPNIEUW tot de conclusie, dat de vrije-energie-uitvinding van de Italtiaanse fysicus en uitvinder Andrea Rossi, de ‘E-cat’, waar we hier op de site dus al vaker over schreven, maar liefst 10x beter werkt dan de laboratoriumtest. De eerste tests werden in april 2011 uitgevoerd en toonde toen ook al de ‘mysterieuze’ werking aan. In November 2012 en Maart 2013 is er opnieuw onderzoek gedaan. Nu komen de onderzoekers dus met hun schriftelijke rapportage en tot de conclusie dat er: “‘Aanwijzingen zijn van abnormale productie van hitte-energie in een reactor die waterstof en nikkelpoeder bevat.”.. Er is dus hier sprake van een regelrechte revolutie..!

In een samenvatting van het rapport van de onderzoekscommissie lezen we: ‘De berekende volumetrische en gravimetrische energieopbrengsten die werden gevonden, bevinden zich ver boven deze die worden gevonden bij welke bekende chemische bron dan ook. Zelfs bij de meest conservatieve aannames, zoals fouten bij de metingen, is het resultaat nog steeds 10 maal meer dan bij conventionele energiebronnen.’ Het onderzoeksteam dat dit rapport opstelde, aan de hand van de door hen uitgevoerde wetenschappelijke tests, bestaat uit: Giuseppe Levi (Universiteit van Bologna), Evelyn Foschi (Bologna, Italië), Torbjörn Hartman, Bo Höistad, Roland Pettersson and Lars Tegnér (Universiteit van Uppsala), Hanno Essen (Royal Institute of Technology, Stockholm)

In deze fusie-experimenten van Rossi en Focardi, lijken 2 type atomen, een typisch lichter en een zwaarder element, te fuseren en daarbij kwam pure hitte vrij. En daarmee kan natuurlijk weer elektriciteit worden opgewekt. Dit proces van koude fusie is natuurlijk een uiterst aantrekkelijke energie-oplossing, om 2 redenen:

1. Deze koude fusie geeft -in tegenstelling tot de uiterst gevaarlijke hitte-fusie, zoals nucleaire fusie, geen gevaarlijke straling af. En daarmee is toepassing op industriële en zelfs huishoudelijke schaal heel simpel mogelijk!

2. In tegenstelling tot het fusieproces zoals dat plaatsvindt op o.a. de Zon, is er bij koude fusie géén extreme hitte nodig om het fusieproces op gang te brengen/houden. Daarmee zijn de exorbitante kosten van het hete-fusieproces, zoals die nu op verschillende plaatsen in de wereld worden getest, uit de wereld.

Zoals gezegd lieten, in April 2011, Rossi en zijn vriend, de fysicus Sergio Focardi, al succesvol in een demonstratie zien dat hun apparaat, de ‘E-cat’, werkte. Zij deden dit voor een groep van Zweedse fysici. (zie het genoemde artikel!) Bij de demonstratie die toen plaatsvond, werd initieel 400 Watt in een module geleid, waarna het fusieproces op gang kwam en het fusie-apparaat een duurzame, continuïteit-output gaf van maar liefst 10 Kilowatt. Totaal werd er 470 Kilowatt gegenereerd in 3 tot 4 uur..!

Het onderzoek van April 2011 is nu herhaald en opnieuw leidt dit tot dezelfde resultaten: de koudefusiegenerator van Rossi en Focardi blijkt een 10x hogere opbrengst te genereren dan theoretisch mogelijk werd gehouden.

We raden je aan, indien je interesse hebt in deze materie, regelmatig de site te bezoeken van de onvolprezen Paul Harmans, die de ontwikkelingen rondom de ‘E-cat’, oftewel de ‘Energy Catalysor’ van Rossi en Focardi, op de voet volgt. Deze site brengt het laatste nieuws. Hier een paar topics:

‘Het Italiaanse patentbureau verschaft een patent op Rossi’s energy catalyzer (E-Cat). Dit patent verloopt 9 april 2028. Deze patenttoewijzing is weer een bijzondere stap op weg naar wereldwijde acceptatie van deze authentieke technologie.’ – (E-Cat 11 mei 2011)

‘De Energy Catalyzer kan de wijze waarop wij energie opwekken veranderen op manieren waar nog weinig mensen aan gedacht hebben. Momenteel wordt de meeste elektriciteit gegenereerd in grote gecentraliseerde centrales in het bezit van regeringen en grote corporaties. Deze centrales kunnen kolen of gas verbranden of draaien op andere vormen van energie zoals geothermische-, nucleaire-, wind- of waterkrachtenergie, maar het principe is hetzelfde.’ – (E-Cat 28 juli 2011)

‘Koude kernfusie is de heilige graal van de energiegeneratie. Het bereiken ervan zal een doorbraak van epische proporties vormen, maar alleen de wens zal het niet voortbrengen. Gezien in het licht van Japan’s nucleaire rampspoed zal de wetenschappelijke gemeenschap de Focardi-Rossi onderneming zowel met gezonde scepsis en een waakzaam oog op de neezeggers, die een rationeel onderzoek willen onderdrukken, moeten benaderen. Laat wetenschap wetenschap zijn, ongeacht wat de uitkomst is.’ – The Washington Times (E-Cat maart 2011)

Bron:

wanttoknow.nl


Geplaatst door Jessica Solcer
Laatste artikelen in deze categorie


Lees alle artikelen in deze categorie


Dit artikel delen

Print artikelArtikel als PDF

Tip iemand over dit artikel:


Quote

Hoe groot durf jij te zijn?Bij de verkeerde Earth Matters belandt? Klik op onderstaand logo om naar Earth Events te gaan.